Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: Bliv klogere på vores stilrene og komfortable t-shirts

Bliv klogere på vores stilrene og komfortable t-shirts

Bliv klogere på vores stilrene og komfortable t-shirts

Denne blog omhandler vores lækre t-shirts. Vi har i lang tid arbejdet på at lave en lækker t-shirt i høj kvalitet. Derfor er vores t-shirts produceret i 100 % økologisk bomuld, for at sikre en optimal produktion, og fordi bomuld er et af de stærkeste naturmaterialer der findes. Og selvfølgelige for at give dig den bedste t-shirt.
 
Historien om t-shirt 
Der er flere teorier om hvordan t-shirten opstod. Men den mest udbredte er, at de amerikanske soldater under 1 verdenskrig lagde mærke til, at de europæiske soldater havde en bomulds t-shirt under deres uniformer. T-shirten var meget blødere end deres egene uniformer, som var fremstillet af uld. 
De tog t-shirten til sig, og siden er t-shirten blevet videreudviklet, til den t-shirt som vi kender i dag. 
I dag er t-shirten et allemandseje, og at finde i alles garderobe.

ERRANT t-shirt  
Vi har designet alle vores t-shirts med stilrenhed og alsidighed i tankerne. Uden print og støj til at forstyrre t-shirtens udtryk. Vi har altså produceret en t-shirt der kan fungere til en hvert outfit, og giver dig muligheden for at udtrykke din personlige stil. 

Den runde halsudskæring givet et klassisk og tidløst udseende, som gør at du kan have den på under din skjorte eller jakke.  
Vi har testet slidstyrken på vores t-shirt, for at sikre at den kan modstå hverdagens udfordringer. Resultaterne viste at vores t-shirts er slidstærke, og kan bruges igen og igen, og mange år frem. Dette vi er meget stolte af.

T-shirt collab  
Vi forsøger hele tiden at udbrede, og udvikle vores brand. For at gøre det, forsøger vi at lave spændende t-shirts samarbejder. Det gør vi med brands, og organisationer, som har samme værdier, tankegang, og budskab som os. 

Vi arbejder i øjeblikket på noget meget spændende, som vi ikke kan offentliggøre endnu, men kan inden for den nærmeste fremtid. Så følg med på vores sociale medier, eller skriv dig op til vores nyhedsbrev, for at være den første til at høre om vores nyheder, og samarbejder.

Styl din ERRANT t-shirt 
Vi har neden for stylet nogle af vores t-shirts, med matchende sneakers. På den måde kan du få et indblik i, hvordan vores produkter passer perfekt til hinanden. 

 

T-shirt Sand 

Essential sneaker - Sand 

T-shirt Navy 

Essential sneaker - Navy 

Læs mere om vores poloer.

Læs mere om vores langærmet t-shirt.

Læs mere om vores sweatshirts.

Læs mere om vores hoodies.

Læs mere om vores jakker.

Vi håber du fik noget ud af denne blog, og hvis du skulle sidde tilbage med et spørgsmål, er du altid velkommen til at tage henvende dig til os😊   

 

Read more

Christian Arnstedt og Blazar Capital investerer i ERRANT

Christian Arnstedt og Blazar Capital investerer i ERRANT

Der har været mange spændende højdepunkter for vores sneakerbrand, men den her kommer vi til at placerer på øverste hylde. Vi kan nemlig stolt fortælle at vi har budt Christian Arnstedt og Blazar C...

Læs mere
ERRANT’s nye medlem af familien.
Polo

ERRANT’s nye medlem af familien.

I dette indlæg vil vi fortælle om vores klassiske og stilrene Poloer. Poloerne er vi utrolig stolte over at nu kan tilføje til vores stadig voksende sortiment. Vi håber du, ved at læse denne blog, ...

Læs mere