Classy sneaker - Dansk læder

HØJ KVALITET

Vores samarbejde med SPOOR gør det muligt at sikre fuld sporbarhed og gennemsigtighed på vores læder fra dansk kvæg.

100% SPORBARHED

Vi kan spore læderet hele vejen tilbage til det enkelte kvæg. Den fulde indsigt giver os dokumentation for oprindelsesland, ansvarlighed, god dyrevelfærd, minimal transport, produktionsdokumentation og høj kvalitet.

FOKUS DYREVELFÆRD

Vores samarbejde med SPOOR sikrer at vi kun anvender læder fra danske gårde, som efterlever retningslinjer og lovgivning for god dyrevelfærd.

PREMIUM LÆDER

Premium læderet i vores nye kollektion i samarbejde med SPOOR stammer kun fra dansk kvæg garvet i Danmark og finisheret i Portugal, og dermed er du garanteret en høj kvalitet.

Classy sneakers

BÆREDYGTIGHED

Lige så længe vi forbruger mælk og kød vil der også være biproduktet skind, og faktisk kommer noget af det bedste kvalitetslæder fra blandt andet danske kvæg. Med en cirkulær tankegang og et ønske om at passe på vores planet, så sikrer vi samtidig at vi omdanner biprodukt fra en eksisterende industri til et nyt produkt med et så minimalt fodaftryk i processen som muligt. Det samme gør sig gældende for biprodukter fra garveprocessen, som kan anvendes i andre industrier.

Foruden den cirkulære tankegang overholdes alt dansk lovgivning naturligvis, som indeholder nogle af de strengeste kriterier for spildevand og kemikalieforbrug.

Læs mere på SPOORs hjemmeside

SPOR LÆDERETS OPRINDELSE

Kunne du tænke dig at se hvilke områder læderet stammer fra?

Spor dine sneakers