ERRANT X SPOOR

 • HØJ KVALITET

  Premium læderet i samarbejde med SPOOR stammer kun fra dansk kvæg garvet i Danmark og finisheret i Portugal, og dermed er du garanteret en høj kvalitet.

 • 100% SPORBARHED

  Vi kan spore læderet hele vejen tilbage til det enkelte kvæg. Den fulde indsigt giver os dokumentation for oprindelsesland, ansvarlighed, god dyrevelfærd, minimal transport, produktionsdokumentation og høj kvalitet.

 • FOKUS DYREVELFÆRD

  Vores samarbejde med SPOOR sikrer at vi kun anvender læder fra danske gårde, som efterlever retningslinjer og lovgivning for god dyrevelfærd.

MERE END BARE EN SNEAKER

  Bæredygtighed

  Lige så længe vi forbruger mælk og kød vil der også være biproduktet skind, og faktisk kommer noget af det bedste kvalitetslæder fra blandt andet danske kvæg. Med en cirkulær tankegang og et ønske om at passe på vores planet, så sikrer vi samtidig at vi omdanner biprodukt fra en eksisterende industri til et nyt produkt med et så minimalt fodaftryk i processen som muligt. Det samme gør sig gældende for biprodukter fra garveprocessen, som kan anvendes i andre industrier. Foruden den cirkulære tankegang overholdes alt dansk lovgivning naturligvis, som indeholder nogle af de strengeste kriterier for spildevand og kemikalieforbrug.

  SE ESSENTIAL WHITE - SPOOR

  Har du nogen spørgsmål?

  Hvis du har spørgsmål til vores samarbejde med SPOOR eller brug for hjælp til at finde den rette størrelse kan du skrive til os i chatten i nederste højre hjørne her på siden eller kontakte os på mail eller telefon.

  Mail: kundeservice@errant.dk
  Telefon: +45 30 20 96 95