Den klassiske sneaker, med et fornyet fokus på...

Kvalitet og komfort

Errant er grundlagt ud fra den holdning, at det skal være behageligt at gå i en klassisk og stilren læder-sneaker, hvilket desværre ofte ikke er tilfældet.

Så med fokus på kvalitet og komfort, har vi designet en sneaker, som du frit kan bevæge dig rundt i - både dag og nat. 

Vi er 3 gutter, Mads, Rasmus og Christian, som sammen står bag Errant. Vi er alle passioneret omkring sneakers og har derudover en kæmpe lyst til at skabe!

Derfor har vi skabt Errant og nu arbejder vi hårdt på at etablerer vores brand på det danske marked. Efter det, har vi planer om at komme ud i den store verden og se om Errant kan blive en succes internationalt også.

Men alt tager tid og der er lang vej endnu!

Heldigvis nyder vi de udfordringer vi støder på og vi bliver undervejs hjulpet godt på vej af alle de flinke kunder, som støtter Errant.

Vi startede ud med den klassiske hvide sneaker, men har på kort tid fået udvidet vores sortiment betragteligt. I dag har vi 10 forskellige styles til herre og 6 styles til dame, hvor vores sortiment stadig bliver større og større.

Et af vores mål og drømme med Errant er at skabe et brand, som er mere end bare én sneaker, men snarere en følelse. Derfor forsøger vi at skabe et kreativt univers omkring vores sneakers, som mest af alt ses gennem den markedsføring og de samarbejder vi laver med spændende personer og brands.  

Lysten til at skabe, hænger for os sammen med lysten til at glæde andre. Det formår vi heldigvis at gøre med vores sneakers, men måske endnu vigtigere med vores kundeservice!

Det betyder at vi gør alt hvad vi kan for at skabe en perfekt oplevelse for alle vores kunder. Heldigvis er vi lykkedes med dette, hvilket ses i den enormt flotte feedback vi har fået fra vores kunder. 

Det sætter vi stor pris på og det er noget vi er meget taknemmelige for.

Vi lever nemlig ikke af vores kunder, men for vores kunder! 

Her ses Christian udenfor Errant´s første butik i Aalborg.

René (glad kunde på trustpilot)

“Super lækre sko I kanon kvalitet og meget behagelige! Kan helt klart anbefales”.

Skal du være godt gående?

SHOP HERRESHOP DAME