Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Nicklas Bendtner sidder i en sofa med Low Sneaker - Bubble Blue på

ERRANT X BENDTNER

PASSIONEN FOR SNEAKERS
Vores sneakerkollektion i samarbejde med Nicklas Bendtner er en hyldest til det kreative og stilfulde, inspireret af Bendtner's ægte og altid kække personlighed samt hans store passion for sneakers.
Læs mere om samarbejdet HER

Nicklas Bendtner sidder i stol med et par Low Sneaker - Sage Green ved siden af

Video

Nicklas Bendtner står op ad betonsøjle med Low Sneaker - Sage Green på

Nicklas Bendtner

"Jeg har altid haft en stor passion for sneakers, så da jeg fik tilbuddet om at lave mine egne, kunne jeg kun takke ja!"

Mads og Christian står sammen med Nicklas Bendtner med Errant X Bendtner sneakers i hænderne

christian fuglsang (Co-founder)

"Det har taget lang tid at nå i mål med kollektionen, men det har været nødvendigt for ingen af os har ønsket at gå på kompromis"

Nicklas Bendtner står i kælder med Low Sneaker - Cloud Grey på

Nicklas Bendtner

"ERRANT deler min passion for sneakers og de lever op til mine krav til kvalitet. Sneakers er ikke bare en sko - de er en del af ens personlige udtryk. Teamet og jeg har brugt en masse tid på designet og de små detaljer"

Nicklas Bendtner sidder i stol med Low Sneaker - Dusty Brown på

Nævnt i Euroman

læs hele artiklen her

OM SAMARBEJDET

Efter lang tids forberedelse er vi stolte af at kunne præsentere first drop vores nye sneaker-kollektion designet og udviklet i samarbejde med Nicklas Bendtner. Vores vision med samarbejdet har været at forene vores klassiske præg og tidløse styles med Bendtners personlige og unikke stil. Som det stilikon han er, har han været dybt involveret i hvert trin af designprocessen med kreative indspark og perspektiver, der har resulteret i en serie af sneakers, der afspejler netop hans personlighed og passion for sneakers og fashion generelt.

Med dristige, stilfulde designs og innovative detaljer er disse sneakers ikke bare sneakers, de er et statement.

Et par Low Sneaker - Sage Green står på et bord

Gennem en lang proces er vi med stor omhu og præcision sammen nået frem til en række orginale styles, der afspejler karakter. Uanset om du er dedikeret sneakerentusiast, fan af Bendtner eller bare værdsætter ægte håndværk, så vil hver style i kollektionenen hver især kunne fuldende ethvert outfit.

Træd ind i vores verden af autenticitet og oplev det unikke møde mellem ERRANT x Nicklas Bendtner i vores seneste collab. First drop af Bendtners sneaker-kollektion vil være i begrænset antal, så vær blandt de første til at sikre dig et par ved at forudbestille.

Se alle styles HER