Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: Mangler du en overgangs jakke i topkvalitet, som har et tidløst design?

Mangler du en overgangs jakke i topkvalitet, som har et tidløst design?

Mangler du en overgangs jakke i topkvalitet, som har et tidløst design?

Dette blogindlæg handler om vores overshirt, som er vores svar på en klassisk overgangsjakke som fungerer til alle outfits.
Et produkt vi er utrolig stolte over, og ved du bliver glad for, når du først prøver det. 

 
ERRANT overshirt  
Vores overshirt er produceret i 100 % genanvendeligt polyester. Overshirten er fremstillet i en kraftig kvalitet, som gør den meget blød og behagelig at have på.  
Overshirtens klassiske stil, sammenkoblet med dens kvalitet gør at den både er funktionel, giver dig muligheden for at sætte dit eget præg på din stil, og gør dig godt tilpas når du er iført overshirten. 
Vores overshirt er i sort og navy. Disse rolige farver gør at du nemt kan sammensætte den med andre farver og styles fra din personlige garderobe.   
 
De seks knapper foran, og den ene knap på hver arm gør at den nemt kan lukkes og åbnes. Det betyder at du selv kan bestemme hvordan du vælger at style den til dit outfit.
Jakken er nem at lukke og er derfor ideel til de lidt køligere forårsdage. Ydermere kan du kan vælge at åbne den, og derved giver den dig den perfekte afvejning af luft og komfort når solen skinner.
 
 

Style din ERRANT overshirt 
Vi har nedenfor kommet med nogle idéer til hvordan du kan style vores overshirt med vores klassiske sko. 

Overshirt - NavyEssential Sneaker - Navy 

 


Overshirt - Black Essential Sneaker - Black Suede Gum

 

Du kan ved at klikke på følgende link komme ind på siden med alle vores overshirts. Vi håber du fik noget ud af denne blog, og hvis du skulle sidde tilbage med et spørgsmål, er du altid velkommen til at tage henvende dig til os😊

Læs mere om vores komfortable t-shirts.


Read more

Mangler du den helt rigtige trøje til sommeraftnerne?

Mangler du den helt rigtige trøje til sommeraftnerne?

I dette blogindlæg vil vi gøre dig klogere på vores sweatshirt, hvilke behov den kan dække, og hvordan du nemt kan sammensætte, og style dit look, med vores behagelige sweatshirts.ERRANT sweatshirt...

Læs mere
Drømmer du om en hoodie som både kan fungere derhjemme, men også i din garderobe til dagligdags brug?
hoodie

Drømmer du om en hoodie som både kan fungere derhjemme, men også i din garderobe til dagligdags brug?

Vores blogindlæg er omhandlende vores lækre hoodies, som er ideel og et must-have i enhver garderobe.Vi har valgt ikke at sætte logo, eller andre forstyrrende elementer på hoodien, da vi blot ønske...

Læs mere