Mangler du den helt rigtige trøje til sommeraftnerne?

I dette blogindlæg vil vi gøre dig klogere på vores sweatshirt, hvilke behov den kan dække, og hvordan du nemt kan sammensætte, og style dit look, med vores behagelige sweatshirts.

ERRANT sweatshirt  
Vores sweatshirt er lavet af høj kvalitets materiale der er blødt og behageligt at have på. Vi har sammensat den perfekte blanding af 85 % økologisk bomuld, og 15 % genanvendt polyester, så du både kan føle dig varm, men samtidig kan ånde i trøjen. 
Du kan vælge imellem farver: Navy, Olive, Black og Grey, da disse farver er neutrale, og gør at du nemt kan sammensætte vores sweatshirt med dit tøj, præcis på den måde du ønsker.    
 
Sweatshirten kan med fordel bruges udenpå en skjorte. På den måde kan du fuldende dit look hvis du for eksempel arbejder på et kontor, eller blot vil have en klassisk look i hverdagen.  
 
Sweatshirten er ideel til vinter/efterårsmånederne, eller til de sene og lidt kølige sommeraftner. Her kan trøjen fungere perfekt som den varme trøje, som man tit har på om vinteren, eller har med sig om sommeren. Den forlænger altså de hyggelige sommeraftner, og er med til at holder dig varm.  

Style din ERRANT sweatshirt  
Vi har nedenfor kommet med nogle idéer til hvordan du kan style vores sweatshirt med vores klassiske sko.  

Sweatshirt - Olive
 
Essential Sneaker - Olive Gum

Essential Sneaker - Olive

Sweatshirt - Black

Essential Sneaker - Black Suede

Essential Sneaker - All Black Classy

Du kan ved at klikke på følgende link komme ind på siden med alle vores sweatshirts. Vi håber du fik noget ud af denne blog, og hvis du skulle sidde tilbage med et spørgsmål, er du altid velkommen til at tage henvende dig til os😊