Drømmer du om en hoodie som både kan fungere derhjemme, men også i din garderobe til dagligdags brug?

Vores blogindlæg er omhandlende vores lækre hoodies, som er ideel og et must-have i enhver garderobe.
Vi har valgt ikke at sætte logo, eller andre forstyrrende elementer på hoodien, da vi blot ønsker at give dig en basis hoodie, som kan fungere, og holde i lang tid.
 

ERRANT hoodie 
Vores hoodie er produceret i 85 % økologisk bomuld og 15% genanvendt polyester. Derfor har den et rigtig godt mix af både et lækkert økologisk stof, men også genanvendt polyester, som gør at den er produceret med et bæredygtighedsperspektiv in mente.  
Hoodien er uden logo eller andet print. Dette har vi valgt at gøre så du nemmere kan style og sammensætte den, lige nøjagtigt som du ønsker den skal styles.

Hoodien har en helt klassisk pasform, som gør det nemt for dig at vide hvilken størrelse du skal bruge, selvom du endnu ikke har prøvet hoodien.
Ellers kan vi hjælpe dig med vores størrelsesguide, som du kan finde inde på produktsiden. 

Da vi valgt at producerer netop denne hoodie, blev vi enige om at vi ikke ønskede at på kompromis med hverken, design, kvalitet, bæredygtighed eller udtrykket som hoodien giver dig. Vi er derfor meget stolte af at have lavet en hoodie som er lavet til enhver anledning, og i rolige farver.
Vi har altså lavet en enkelt hoodie, der passer til de mange mennesker.

Style din ERRANT hoodie  
Vi har nedenfor kommet med nogle idéer til hvordan du kan style vores hoodie med vores klassiske sko.

Hoodie - Black 

Essential Sneaker - Black Suede

Hoodie - Gray 

Essential Sneaker - Cool Grey
 

Du kan ved at klikke på følgende link komme ind på produktsiden med alle vores hoodie. Vi håber du fik noget ud af denne blog, og hvis du skulle sidde tilbage med et spørgsmål, er du altid velkommen til at tage henvende dig til os😊