Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: ERRANT’s nye medlem af familien.

ERRANT’s nye medlem af familien.

ERRANT’s nye medlem af familien.

I dette indlæg vil vi fortælle om vores klassiske og stilrene Poloer. Poloerne er vi utrolig stolte over at nu kan tilføje til vores stadig voksende sortiment. Vi håber du, ved at læse denne blog, opnår nyttig viden om vores lækre poloer, og derfor ikke kan undgå at erhverve dig en. Det kommer du 100 % ikke til at fortryde😉.  

Historien om Poloen 
Men før vi går i dybden med vores egne poloer, kommer først lidt historie omhandlende hvor og hvornår poloen første gang, så dagens lys.  
Det var i 1926 ved tennisturneringen US Open, hvor tennisspilleren René Lacoste bar poloen, som han i øvrigt selv havde designet.
Og hvilken succes det var, når vi stadig den dag i dag, næsten 100 år efter, elsker det klassiske og stilrene design, som polen har.
 

ERRANT polo  
Vores poloer er i farverne grå, hvid, sort og blå. Poloerne er lavet af 100% økologisk bomuld, hvilket sikrer en høj kvalitet og en produktion vi kan stå inde for.  

Vores poloer er alsidige og kan bruges til enhver anledning, uanset om det er til hverdag eller mere formelle lejligheder. De er tidløse og kan styles på utallige måder, så du kan bruge dem igen og igen. 

Vi har valgt en neutral farvepalet til vores poloer hvilket gør, at du kan mikse og matche med andre farver og mønstre i din garderobe. Du kan altså bruge poloerne året rundt.  

Vores poloer er lette at vedligeholde, da de er kan vaskes i maskinen ved 30 grader. De er utrolig slidstærke, og mister ikke form eller farve, selv efter gentagne vaske. 

Style din ERRANT polo 
Vi har neden for stylet nogle af vores poloer med matchende sneakers styles, så du kan få et indblik i, hvordan vores produkter passer perfekt til hinanden.

Du kan ved at klikke på følgende link komme ind på og se alle vores poloer.  
Vi håber du fik noget ud af denne blog, og hvis du skulle sidde tilbage med et spørgsmål, er du altid velkommen til at tage henvende dig til os😊   

Læs mere om vores komfortable t-shirts.

Read more

Bliv klogere på vores stilrene og komfortable t-shirts
t-shirt

Bliv klogere på vores stilrene og komfortable t-shirts

I dette blog indlæg fortæller vi om vores t-shirts. Vi fortæller om hvad kvaliteten, komforten og det enkelte look gør for dig.

Læs mere
Hvad giver vores langærmet t-shirt dig af værdi?

Hvad giver vores langærmet t-shirt dig af værdi?

I denne blog introducerer vi dig til vores klassisk og stilrene langærmet t-shirt. Den elegante langærmet t-shirt er designet i et helt enkelt design, som gør at den har en perfekt kombination af s...

Læs mere