Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: Sådan matcher du sneakers og tøj

Sådan matcher du sneakers og tøj

Sådan matcher du sneakers og tøj

Endnu ét, hvis ikke det bedste argument for at gå i sneakers, det er at de passer til næsten alt slags tøj. Sneakers er nemlig både velegnet til brug i dagligdagen og til festlige lejligheder hvor jakkesættet eller kjolen tages i brug til både bryllupper og konfirmationer. Se hvordan du matcher sneakers og jakkesæt her.

De fleste går rundt og tror at sneakers kun kan sammensættes med hverdagstøj, men her mener vi at de bestemt tager fejl. Særligt den hvide sneakers kan uden tvivl matches med alt fra en fin skjorte og blazer eller en kjole. Og sneakers fjerner på ingen måde det stilrene look, men gør det derimod mere ungdommeligt og friskt, hvis du spørger mig. Se hvordan du matcher sneakers og bukser her.

ESSENTIAL WHITE CLASSY 

Det hele taler bare ind i hvor perfekt særligt en hvid sneaker, men også bare generelt sneakers, de passer ind i både mænd og kvinders garderobe. Og ja, hvide sneakers kræver lidt indsats at holde rene, men det er det hele værd. Du kan i øvrigt læse mit indlæg omkring hvordan du holder dine sneakers rene ved at klikke her eller hvilke sokker, som passer til sneakers.

Read more

Glade kunder er det hele værd
Trustpilot

Glade kunder er det hele værd

Et af vores mål med ERRANT er at skabe et brand, som er mere end bare et produkt, men snarere en følelse. En ting er den behagelige følelse produktet kan give, men en lige så vigtig del er oplevels...

Læs mere
Sådan holder du dine sneakers rene

Sådan holder du dine sneakers rene

Vil du gerne vide hvordan du kan holde dine sneakers rene? Det er særligt en udfordring med hvide sneakers, men ikke desto mindre har jeg de samme råd til hvad end du vil holde hvide eller farvede ...

Læs mere