Sådan matcher du sneakers og tøj

Endnu ét, hvis ikke det bedste argument for at gå i sneakers, det er at de passer til næsten alt slags tøj. Sneakers er nemlig både velegnet til brug i dagligdagen og til festlige lejligheder hvor jakkesættet eller kjolen tages i brug til både bryllupper og konfirmationer. Se hvordan du matcher sneakers og jakkesæt her.

De fleste går rundt og tror at sneakers kun kan sammensættes med hverdagstøj, men her mener vi at de bestemt tager fejl. Særligt den hvide sneakers kan uden tvivl matches med alt fra en fin skjorte og blazer eller en kjole. Og sneakers fjerner på ingen måde det stilrene look, men gør det derimod mere ungdommeligt og friskt, hvis du spørger mig. Se hvordan du matcher sneakers og bukser her.

ESSENTIAL WHITE CLASSY 
Hvid sneaker
Læs mere

Det hele taler bare ind i hvor perfekt særligt en hvid sneaker, men også bare generelt sneakers, de passer ind i både mænd og kvinders garderobe. Og ja, hvide sneakers kræver lidt indsats at holde rene, men det er det hele værd. Du kan i øvrigt læse mit indlæg omkring hvordan du holder dine sneakers rene ved at klikke her eller hvilke sokker, som passer til sneakers.