Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: Glade kunder er det hele værd

Glade kunder er det hele værd

Glade kunder er det hele værd

Hvad er bedre end kunder? … Glade kunder der ovenikøbet kommer igen og igen.


Et af vores mål med ERRANT er at skabe et brand, som er mere end bare et produkt, men snarere en følelse. En ting er den behagelige følelse produktet kan give, men en lige så vigtig del er oplevelsen af ERRANT som forretning. Derfor gør vi alt hvad vi kan for at skabe en perfekt oplevelse for alle der henvender sig, og naturligvis værner om vores loyale kunder.
Heldigvis er vi lykkedes med dette indtil videre, hvilket er resultat af løbende forbedringer ud fra den feedback vi har fået. Det kan være folk der kontakter kundeservice eller de anmeldelser vi modtager fra vores kunder. Vi sætter særligt stor pris på alle der tager sig tid til at dele deres oplevelser på Trustpilot, som du kan se ved at klikke her.

Vi tilbyder desuden altid gratis fragt på alle sneakers og 90 dages returret.

Klik her for at læse mere om hvorfor du skal vælge ERRANT sneakers.

Read more

Den ultimative sko

Den ultimative sko

Den ultimative sko, sikke en overskift. Men den er god nok og vi mener der er hold i den påstand. Læs indlægget og find ud af hvorfor vi mener sneakers er den ultimative sko.

Læs mere
Sådan matcher du sneakers og tøj

Sådan matcher du sneakers og tøj

Endnu ét, hvis ikke det bedste argument for at gå i sneakers, det er at de passer til næsten alt slags tøj. Sneakers er nemlig både velegnet til brug i dagligdagen og til festlige lejligheder hvor ...

Læs mere