Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: Hvide sneakers & jakkesæt

Hvide sneakers & jakkesæt

Hvide sneakers & jakkesæt

Dine sneakers kan være med til at forbedre din tøjstil, også når det kommer til festlige lejligheder hvor jakkesættet tages i brug. De fleste går og tror, at et par sneakers kun kan bruges til hverdags outfittet, men her tager de fejl. 

Vi deler her et par råd til hvordan du matcher et par hvide sneakers med dit jakkesæt. Det understreger endnu en gang hvor vigtig en hvid sneaker er i de fleste mænds garderobe, selvom de fleste mener at det er sorte sko der passer til alt.

ESSENTIAL WHITE CLASSY 

 

SÅDAN MATCHER DU DEM

Har du et par hvide sneakers eller står du og overvejer at købe et par, så er dette med garanti interessant for dig. Du får nemlig et par råd til hvordan du bedst muligt matcher dine hvide sneakers med dit jakkesæt, når du tager det i brug til festlige begivenheder. Et par hvide læder sneakers fra ERRANT kan kun fås online gennem webshoppen.

1. Farvekombinationen

I manges øjne er den mest formelle jakkesæt den hvide skjorte og den sorte blazer. Denne farvekombination forbindes med noget formelt og anstændigt, hvilket de fleste ikke tør kombinere med et par sneakers.

Et par sneakers kan dog sagtens være formelle. En tommelfingerregel siger at jo lysere en farve dine sneakers har, desto mere afslappet og uformel bliver den stil du udtrykker. Derfor kan et par hvide sneakers sagtens kombineres med et formelt jakkesæt, som eksempelvis det klassiske jakkesæt. 

2. Sneakers udseende

Når der tales om udseendet på sneakers der passer til et jakkesæt er der her på samme vis nogle uskrevne regler hvad angår detaljerne på skoen. De kan også betegnes som stilmæssige retningslinjer, som guider til det stilmæssige udtryk der ønskes.

En regel i forhold til detaljerne på sneakers er, at der skal være så få som muligt hvis dit jakkesæt er stilrent og formelt. Derfor vil et par sneakers med detaljer godt kunne gøre dit jakkesæt mere afslappet, og passer til et jakkesæt med mønster og flere farver på. Alt for mange detaljer på sneakers vil dog i de fleste tilfælde stjæle opmærksomheden fra et klassisk og enkelt jakkesæt. Hvide sneakers i et klassisk minimalistisk design vil derimod kunne gå til både jakkesæt i enkelte farver og med farve og mønster kombinationer på.  

3. Materialesammensætning

For at dit jakkesæt og dine sneakers passer sammen, er det vigtigt at der er synergier mellem materialerne. Materialet på dine sneakers hænger ofte tæt sammen med det stof dit jakkesæt er sammensat af.

Er dit jakkesæt sammensat af et lidt grovere materiale eller med kraftigere bomuldsvævninger, så vil vi anbefale et par sneakers i ruskind. Den lidt grovere tekstur for jakkesættet og dine ruskinds sneakers til at gå op i en højere enhed. Har du derimod et jakkesæt med en mere glat og tynd stofkvalitet vil vi anbefale et på sko i glat læder. Her er hvide sneakers igen af foretrække, da de passer til mange farvekombinationer uden hverken at være for dominerende eller neutrale.  

4. Din sneakers sål

Dette er det sidste råd til hvordan du finder de helt rigtige sneakers til dit jakkesæt. Kort fortalt går det råd ud på at du du med en høj sål vil kunne udtrykke en mere afslappet og uformel stil, som passer godt til mange lejligheder. Derimod vil et par sneakers med en tyndere sål give et mere formelt og stilrent udtryk, som hører sig til finere begivenheder. Både høje og lave såler kan bruges sammen med jakkesæt.

 

Læs mere om hvordan du matcher sneakers og tøj her.

Read more

Hvilke sokker til sneakers?
Sneakers

Hvilke sokker til sneakers?

Der findes et hav af sokker, som er speciel udviklede til sneakers. Vi kan derfor godt forstå at du kan have svært ved at vælge de helt rigtige sokker til dine nye sneakers. Først og fremmest komme...

Læs mere
Teamet bag Errant
Errant

Teamet bag ERRANT

Mads, Rasmus og jeg selv (Christian) står bag ERRANT Danmarks nye sneakerbrand. Vi har alle en stor passion for sneakers og ikke mindst en stor lyst til at skabe et stærkt brand på det danske såvel...

Læs mere