Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: Hvilke sokker til sneakers?

Hvilke sokker til sneakers?

Hvilke sokker til sneakers?

Først og fremmest kommer det kan på om du skal bruge dine sneakers til lange bukser eller shorts. Til lange bukser er det muligt at vælge et par normale lange sokker i den farve og størrelse du ønsker. Du kan også være korte strømper, det er helt op til din egen stil og hvad du bedst kan lide at have på. Tynde sokker kan fungere lige så godt som tykke.

Skal du derimod have et par sneakers på til shorts, så vil vi anbefale korte sokker. Her findes der mange varianter, som enten er synlige eller usynlige når man har sneakers på. Almindelige ankelsokker vil være lidt synlige, mens usynlige vil være helt gemt nede i skoen. De usynlige sokker kaldes både for no-show sokker, usynlige sokker eller low-cut sokker, og sidder meget langt nede om foden. Til et par hvide læder sneakers om sommeren vil et par “usynlige sokker” være et godt valg til short og t-shirt i sommervarmen. 

SNEAKERS UDEN SOKKER

Der er nogle som ikke bryder sig om at have små sokker på, og derfor vælger at bruge sneakers uden sokker. Vi anbefaler ikke at man bruger sneakers uden sokker, da de hjælper med at absorbere sved og dermed mindsker lugt og knirkelyde. 

Et godt alternativ vil være usynlige sokker, som ikke er synlige når du går i sneakers. Disse sokker sidder dog lidt specielt rundt om foden, så dem skal man lige skal vænne sig til at gå med. Men det er klart en bedre løsning end uden sokker. 

 

Læs mere om hvordan du matcher sneakers og tøj her.

ESSENTIAL WHITE CLASSY 

Read more

Hvad er sneakers?
Sneakers

Hvad er sneakers?

Sneakers er som med alle andre beklædningsgenstande noget som fortæller om dig og din stil. Sneakers er derfor også en vigtig del af din stil og bestemt ikke en tilfældighed. De kan være en del af ...

Læs mere
Hvide sneakers & jakkesæt
Hvide sneakers

Hvide sneakers & jakkesæt

Dine sneakers kan være med til at forbedre din tøjstil, også når det kommer til festlige lejligheder hvor jakkesættet tages i brug. De fleste går og tror, at et par sneakers kun kan bruges til hver...

Læs mere