Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: Hvide sneakers som konfirmationssko

Hvide sneakers som konfirmationssko

Hvide sneakers som konfirmationssko

For både den unge konfirmand og familien er konfirmationen en stor dag. En dag som vil blive husket mange år frem, hvor billeder var den store dag vil blive fundet frem senere i livet. Et af konfirmationens store dilemmaer er det tøj, som konfirmanden skal have på i løbet af konfirmationen og den efterfølgende blå mandag der venter rundt om hjørnet. Om du er ude i god tid eller ej, kan det betale sig at tænke over om konfirmationstøjet kan bruges andre gange end den ene dag. Det vil eksempelvis et par hvide sneakers som konfirmationssko sagtens kunne, hvad end der er tale om hverdagsbrug eller til andre festlige begivenheder.

HVIDE SNEAKERS TIL KONFIRMATION 

For den unge konfirmand er det muligvis første gang han skal være så fin i tøjet, hvilket derfor også sætter den vante tøjstil på en prøve. Et par hvide sneakers fra ERRANT vil være med til at holde stilen mere nede på jorden for konfirmanden, samtidig med at det komplimentere det flotte tøjvalg til dagen. Fordelen ved et par hvide sneakers er at de nemt kan bruges til den efterfølgende blå mandag, ligeså vel som til hverdagsbrug derefter. Det er med andre ord ikke kun en beklædningsgenstand der kan bruge til selve konfirmationen, men også ved en lang række andre begivenheder.

ESSENTIAL WHITE CLASSY 

 

SÅDAN MATCHER DU HVIDE SNEAKERS MED KONFIRMATIONS OUTFITTET 

Flere og flere unge konfirmander vælger skjorte og blazer til deres konfirmation, hvilket giver et voksent udtryk. I de seneste år er det blevet populært at kombinere det formelle konfirmations outfit med hvide sneakers, som hverken bliver et for neutralt eller dominerende element.

Det kan ofte være svært at finde nogle konfirmationssko, som netop ikke dominere det samlede look. Langt de fleste læder sneakers har paneler i flere farver, mens de også har logo flere steder på synlige flader. Det er med til at skabe yderligere opmærksomhed på konfirmationsskoen, som ellers ikke bør være i centrum.  

KOMFORT 

Hvad end konfirmanden er vant til at gå i sneakers eller ej, så kan et par hvide sneakers fra ERRANT være en rigtig fin løsning. Denne sneaker er nemlig udviklet til at være behagelig at have på hele dagen, uden der er gået på kompromis med det klassiske stilrene design. Derudover er læderet af høj kvalitet, som sikre at et par sneakers kan holde i lang tid, hvis de vedligeholdes ordentligt. 

 

Læs mere om hvordan du matcher sneakers og tøj her.

Read more

Fede hvide læder sneakers til herre (Holbæk)

Fede hvide læder sneakers til herre (Holbæk)

Sneakers er det foretrukne fodtøj for herre, da det kan anvendes til hverdag såvel som festlige begivenheder. Mænd i Holbæk er ingen undtagelse, da du vil opleve mange gå i alt fra farverige til...

Læs mere
Fede hvide læder sneakers til herre (Frederiksberg)

Fede hvide læder sneakers til herre (Frederiksberg)

Særligt den hvide klassiske læder sneaker er populær, da den passer til stort set alt, uden at virke for dominerende i det samlede look. Det skaber dertil et genkendeligt og moderne look, som mange...

Læs mere