Fede hvide læder sneakers til herre (Holbæk)

ERRANT - Danmarks nye sneakerbrand I 2020 er et helt nyt dansk sneaker brand dukket op i gadebilledet. Det er ERRANT sneakers, som i sommeren lancerede en klassisk hvid sneaker i læder. En sneaker der er gennemført ned til mindste detalje, hvad end der tales om design eller komfort. ERRANT sneakers blev taget godt imod af danske sneakerfans, da de første 100 par blev solgt på blot 19 dage. 

Sneakers er det foretrukne fodtøj for herre, da det kan anvendes til hverdag såvel som festlige begivenheder. Mænd i Holbæk er ingen undtagelse, da du vil opleve mange gå i alt fra farverige til hvide sneakers i gadebilledet. Sneakers er et naturligt valg for mange, hvilket vi gerne vil uddybe lidt mere om.

Det ultimative fodtøj

De fleste herre kan skrive under på at sneakers er det ultimative fodtøj, som kan bruges til næsten enhver lejlighed. De egner sig til hverdag såvel som fødselsdag, bryllup, konfirmation eller andre festlige begivenheder. Hvide sneakers matcher både hverdagstøjet og det fine jakkesæt. 

ESSENTIAL WHITE CLASSY 

Hvid sneaker

Læs mere

Sneakermoden i Holbæk

Sneakers har det som mange andre ting. Nogle modeller er populære det ene år, mens andre er det år efter år. I hvertfald hvis det står til de hardcore modeentusiaster. I Holbæk skifter trends også hele tiden, hvor det ene år præges af neonfarver mens det næste af chunky sneakers. Men noget der altid er sikkert i Holdbæk, og iøvrigt i alle andre byer i Danmark, er at klassiske sneakers passer til næsten alles stil. I Holbæk er klassiske sneakers derfor altid et sikkert hit, og aldrig “det kedelig valg”. Klassiske hvide sneakers er tidløse og derfor noget du år efter år kan slippe afsted med at gå i. Derfor ser du også mange i Holbæk med hvide sneakers, eller andre sneaker modeller.