Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: Hvorfor knirker sneakers?

Hvorfor knirker sneakers?

Hvorfor knirker sneakers?

Knirkende sneakers

Hvis du har et par sneakers eller lædersko der knirker, så er du kommet det rette sted. Der er ikke noget mere pinligt end at gå rundt i et par sneakers, hvor næsten alle vender hovedet du går forbi. Det er dog helt naturligt at sneakers de knirker, og det er ikke ensbetydende med at der er noget galt med dig. Der kan være mange årsager til at sneakers knirker, som grundlæggende skyldes at materialerne gnider mod hinanden. Herunder får du lidt råd med på vejen, så du kan mindske eller fjerne den knirkende lyd fra dine sneakers.

Løsning på knirkende sneakers

Der findes et hav af løsninger mod knirkende sneakers, og langt de fleste virker ganske upåklageligt. Der er dog nogle faldgrupper, som gør at du skal passe på med blot at prøve den første løsning du finder. Det er nemlig vigtigt at du undersøge om løsningen egner sig til sneakers i læder, da materialet ikke tåler helt det samme som andre materialer. Eksempelvis anbefaler vi ikke at du anvender pulver til at suge fugt i dine læder sneakers, da det vil udtørre og revne læderet. Hvide læder sneakers kan også godt være sårbare over for nogle typer af plejemidler, hvilket man derfor bør være opmærksom på.

Hvis du oplever knirkelyde, så er det normalt at de forsvinder efter du har fået dem til. Gør de ikke det, så er du altid velkommen til at skrive til os for at få vejledning. Vi oplever at lydende kan reduceres ved at smøre fugtighedscreme på de områder hvor du oplever at dine sneakers knirke. Det er ofte skoens "tunge" (Flappen der sidder under snørebåndet) og foringen på indersiden af skoen der gnider mod hinanden. Derfor kan det være en god idé at smøre lidt fugtighedscreme der hvor foringen og tungen rammer hinanden.

ESSENTIAL WHITE CLASSY 

 

På med sokkerne

Knirkelyde fra sneakers kan også være forårsaget af våde sko, som kan ske efter en gåtur i regnvejr eller en overset vandpyt. Det er i sådan tilfælde vigtigt at lade dine sko tørre helt, da indersiden af sneakers kan medvirke til knirkelyde. Det samme gør sig gældende, hvis du sveder meget på dine fødder.

• Vi anbefaler altid at du bruger sokker i dine sneakers, da de kan absorbere fugt. Det kan forhindre fugtophobning, som dermed også sikre dig mod knirkende sneakers.

• Vi anbefaler også at du har flere par sneakers at skifte mellem, så det giver dem mulighed for at tørre på skift når de ikke bruges. Udover det også sikre at læderet er tørt og ikke siger knirkende lyde, så holder dine sneakers også betydeligt længere tid. Et par sneakers der bruges dag efter dag vil hurtigere blive slidt op og læderet vil aldrig rigtigt nå at tørre helt mellem brug.  

Læs mere om hvordan du passer på dine læder sneakers.

Læs mere om størrelsen passer til din fod.

Læs mere om hvordan du går dine nye sneakers til.

Read more

Fede hvide læder sneakers til herre (Frederiksberg)

Fede hvide læder sneakers til herre (Frederiksberg)

Særligt den hvide klassiske læder sneaker er populær, da den passer til stort set alt, uden at virke for dominerende i det samlede look. Det skaber dertil et genkendeligt og moderne look, som mange...

Læs mere
Sådan matcher du sneakers & bukser
Bukser

Sådan matcher du sneakers & bukser

Det helt store dilemma er altid hvordan du får dine sneakers til at matche din tøjstil. Det er et dilemma der nok altid vil være der, men her vil vi komme med et par råd til hvordan du matcher dine...

Læs mere