Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: Sådan går du dine nye sneakers til

Sådan går du dine nye sneakers til

Sådan går du dine nye sneakers til

Vi alle sammen er nok bekendt med at sko skal gås til før de sidder helt perfekt. Det er også tilfældet med sneakers, og tiden der tager at gå sine nye sneakers til, kan variere meget. Vi har udviklet ERRANT sneakers så tiden det tager at gå dem til er kortest muligt og det er noget vi altid har med i overvejelserne når vi udvikler nye sneakers.

Det der sker når du går dine sneakers til er at materialerne giver sig og tilpasser sig din fod. Imens du går dine sneakers til kan du derfor godt føle de sidder meget tæt eller klemmer din fod. Det er helt normalt, det oplever jeg selv og jeg har efterhånden gået mange sneakers til som del af processen når vi tester nye sneakers.

Jeg vil gerne dele 2 råd til hvordan du kan gå dine sneakers hurtigere til, så du rigtigt kan komme i gang med dem. Det er dog vigtigt for mig at sige, at du skal sikre dig at du har fundet den størrelse der passer dig – fordi du kan ikke returnere eller bytte dine sneakers hvis de er gået til. Jeg har skrevet et andet blogindlæg omkring hvordan ved om dine sneakers passer din fod.

1) Brug tykke strømper
Når du har sikret at dine sneakers har den rigtige størrelse, så er mit første råd at du tager et par tykke strømper på og går rundt i dine sneakers. Teknikken er at strømperne får din fod til at være større end normalt, og du tilpasser dermed hurtigere læderet til din fod. 

2) Imprægner dine sneakers
Mit andet råd er at imprægnerer dine sneakers som noget af det første. Jeg går selv mine sneakers til i lidt tid med tykke strømper indenfor og så imprægnere jeg dem inden jeg bruger dem udenfor. Det er både smart i forhold til at de bliver afvisende for vand og snavs, men også at læderet giver sig lidt mere. Du kan se vores imprægneringsspray fra Jason Markk her.

Jeg håber du kunne bruge mine to råd og der findes helt sikkert mange flere. Nogle bruger også skoblokke til at udvide deres sko, men det skulle helst ikke være nødvendigt med et par sneakers. Det har jeg i hvert fald ikke oplevet at det var nødvendigt 😉

Læs mere om hvorfor nogle sneakers knirker.

Read more

Hvad betyder ERRANT?

Hvad betyder ERRANT?

Tit når vi snakker med folk bliver der spurgt indtil hvordan vi udtaler ”ERRANT”, hvilket kan gøres på mange måder. Vi udtaler det selv som man vil gøre det på engelsk [er-uhnt], men de fleste sige...

Læs mere
Passer størrelsen til din fod

Passer størrelsen til din fod

Du har helt sikkert følt dig i tvivl om størrelsen på dine sneakers, hvor du plejer at få råd og vejledning når du køber sko i en fysisk butik. Det holder mange fra at bestille sko over nettet, sel...

Læs mere