Sådan matcher du sneakers & bukser

Det helt store dilemma er altid hvordan du får dine sneakers til at matche din tøjstil. Det er et dilemma der nok altid vil være der, men her vil vi komme med et par råd til hvordan du matcher dine sneakers og bukser.

Hvide sneakers vil vi klart sige er de sneakers der komplimentere flest bukser. Den hvide farve er hverken for neutral eller dominerende til at stjæle fokuset fra resten af stilen. Har du sneakers i andre farve vil også have mange kombinationsmuligheder, men her bør du være mere opmærksom på dit tøjvalg.

Hvad går sneakers godt med?

Sneakers går generelt godt til alt fra den afslappede og klassiske stil til den lidt mere rå og vilde stil. Med udgangspunkt i et par klassiske hvide læder sneakers, vil de passe til lige så godt til almindelige grå eller blå bukser, som de vil til andre mere opsigtsvækkende farver. Fordelen ved hvide sneakers er at de ikke virker så dominerende, at de overskygger de bukser du har på. Derfor er eksempelvis et par hvide læder sneakers nok de nemmeste sneakers at få til at passe ind i din stil.

Et par cowboybukser kan stort set gå til sneakers i alle farver, også selv de sneakers der er lidt mere vilde i udtrykket. Er der detaljer på dine sneakers, eksempelvis tekst eller figurer vil det fortsat kunne gå til bukser, men det vil fjerne det lidt mere afslappede og rolige udtryk i stilen. Her afhænger den samlede stil af hvilke farver den påtrykte tekst eller figurerne har, da de vil spille ind i udtrykket.

ESSENTIAL WALNUT

Ruskind sneaker

Læs mere

Hvad går sneakers ikke godt med?

Hvide bukser er de eneste bukser vi ikke direkte anbefaler at tage på til et par hvide sneaker. De vil simpelthen falde i et med hinanden, og det anbefales derfor som minimum en lille kontrast mellem farven på dine sneakers og bukser. En kontrast der også sagtens kan skabes ved at have et lille stykke af benet synligt, mellem buksernes kant og dine sneakers. Det kan også være farvede detaljer på dine sneakers, som også kan være med til at bryde den hvide farve sammensætning

 

Læs mere om hvordan du matcher sneakers og tøj her.