Fede hvide læder sneakers til herre (Herning)

Der er ikke noget som et par sneakers til at fuldende sit stilmæssige udtryk. I Herning er der mange sneakerfans, som ser hvide læder sneakers som en uundværlige beklædningsgenstand i herregarderoben. For mange er et par sneakers mere end bare et par sko. Hvide læder sneakers fra ERRANT falder godt ind i gadebilledet i Herning, hvor interessen er stor for sneakers såvel som i resten af landet. 

Sneakers kan med sin behagelige form og tidløse udtryk være den hverdagssko, som passer til alt slags tøj. Det gælder endda også til formelle begivenheder, som eksempelvis bryllupper eller studentergilder. Klassiske sneakers går til alle slags begivenheder. 

ESSENTIAL WHITE CLASSY 

Hvid sneaker

Læs mere

Herre har altid været vilde med sneakers, som har været på mode år efter år og stadig vil være det mange år frem. Klassiske hvide læder sneakers er derfor det ideelle valg for herre, som ønsker et stilrent look. Men design og farve har meget at sige når det kommer til valget, da der er utallige kombinationer hertil. 

Nogle herre vælger sneakers som skiller sig ud fra mængden, mens andre vælger sneakers så de matcher deres tøjstil. Det kan være svært at finde sneakers der skiller sig ud, mens de samtidigt passer til outfittet. Her vil den klassiske sneaker være det ideelle valg, og endda i hvid. Hvide læder sneakers passer nemlig til næsten alle tøjstile og farvekombinationer, hvilket betyder de let matcher dit valg at tøj næsten hver gang. 

ERRANT - Danmarks nye sneakerbrand

Den nye danske sneakerbrand ERRANT har vi valgt at specialisere sig i sneakers, da de har en stor passion og viden indenfor branchen. ERRANT ved hvordan man skaber en perfekt pasform og en kvalitet, som du vil kunne mærke når man har skoen på. De hvide læder sneakers fra ERRANT er et eksempel på det store fokus på detaljerne i forhold til design og komfort. Foruden designet skal et par sneakers nemlig være så behagelige at gå i, at du helt kan glemme at du har dem på.