Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: Fede hvide læder sneakers til herre (Gram)

Fede hvide læder sneakers til herre (Gram)

Fede hvide læder sneakers til herre (Gram)

Hvide læder sneakers topper skalaen hvad angår kvalitet, sammenlignet med de fleste andre sneakers. Udover at kvaliteten kan mærkes i materialevalg og komfort, så vil et par læder sneakers ofte holde betydeligt længere end et par almindelige sneakers. I Gram er hvide sneakers også populære, hvor de efterspørges som i læder. Det er ikke kun Gram der har fået øjnene op for hvide læder sneakers, men derimod går trenden igen i mange byer landet over. Derfor har det danske sneaker brand ERRANT i sommeren 2020 lanceret en hvid læder sneaker, som kun fås online via webshoppen. 

Hvide sneakers fuldender dit outfit

Sneakers blev tilbage i slutingen af 1800-tallet og starten af 1900-tallet udviklet til eliteidræt. De blev derfor udelukkende brugt til sport dengang, hvor de i dag har udviklet sig i andre retninger for at opfylde efterspørgslen på behagelige og stilfulde hverdagssko. Ingen ville dengang have troet at sneakers skulle betyde så meget i det modebillede vi har i dag, godt 100 år efter. I dag opfylder sneakers en vigtig rolle i modebranchen, hvilket også betyder at du kan få sneakers i en uendelige række af modeller og designs.

ESSENTIAL WHITE CLASSY 

Hvid sneaker

Læs mereEt par klassiske hvide sneakers passer perfekt til eksempelvis et par bukser og en t-shirt, men kan bruges til utallige andre outfits. Vi vil endda gå så langt at sige at et par hvide sneakers kan fuldende dit outfit, ligegyldigt om du skal til en festlig begivenhed eller som hverdagspåklædning. Hvide sneakers popularitet har vokset sig stor i mange af landets byer, heriblandt Gram hvor de er normale at få øje på i bybilledet. Og takket være det tidløse og klassiske design går de aldrig af mode. 

ERRANT - Danmarks nye sneakerbrand

Den nye danske sneakerbrand ERRANT har vi valgt at specialisere sig i sneakers, da de har en stor passion og viden indenfor branchen. ERRANT ved hvordan man skaber en perfekt pasform og en kvalitet, som du vil kunne mærke når man har skoen på. De hvide læder sneakers fra ERRANT er et eksempel på det store fokus på detaljerne i forhold til design og komfort. Foruden designet skal et par sneakers nemlig være så behagelige at gå i, at du helt kan glemme at du har dem på.

Read more

Fede hvide læder sneakers til herre (Herning)

Fede hvide læder sneakers til herre (Herning)

Der er ikke noget som et par sneakers til at fuldende sit stilmæssige udtryk. I Herning er der mange sneakerfans, som ser hvide læder sneakers som en uundværlige beklædningsgenstand i herregarderob...

Læs mere
Fede hvide læder sneakers til herre (Fur)

Fede hvide læder sneakers til herre (Fur)

Der mere forskel på sneakers end du måske lige går og tror. Det er nok ikke en hemmelighed at der findes uendelig mange sneakers til herre. De findes i et utal af farver og design, som alle gemmer ...

Læs mere