Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: Fede hvide læder sneakers til herre (Fur)

Fede hvide læder sneakers til herre (Fur)

Fede hvide læder sneakers til herre (Fur)

Sneakers er uundværlig i enhver herregarderobe, også på den danske ø Fur. Fede læder sneakers har i mange år været et ikonisk fodtøj for herre i mange år, hvilket det vil blive ved med at være. De kan bruges til stort set alt, lige fra når du gerne vil fuldende din stil til hverdag eller til dit fine jakkesæt. Sneakers gør det perfekt til begge dele, hvilket også gør dem populære på Fur såvel som mange andre steder i Danmark. De fede læder sneakers fra ERRANT kan bestilles online.

KLASSISKE SNEAKERS

Der mere forskel på sneakers end du måske lige går og tror. Det er nok ikke en hemmelighed at der findes uendelig mange sneakers til herre. De findes i et utal af farver og design, som alle gemmer på sin egen historie. Men klassiske og eksklusive sneakers er kendetegnet ved sin helt egen silhuet. En silhuet der måske forbinder disse sneakers til herre med retro modeller, som er det der gør dem til noget særligt. Klassiske sneakers findes i både læder og ruskind, og kan prale af at have været moderne igennem flere årtier.

ESSENTIAL WHITE CLASSY 

Hvid sneaker

Læs mere

Den klassiske og minimalistiske sneaker passer til enhver slags outfit, hvilket gør den populær på blandt andet Fur og mange andre steder i Danmark og Skandinavien. Den klassiske hvide læder sneaker til herre er en uundværlige del af garderoben.

ERRANT - Danmarks nye sneakerbrand

Den nye danske sneakerbrand ERRANT har vi valgt at specialisere sig i sneakers, da de har en stor passion og viden indenfor branchen. ERRANT ved hvordan man skaber en perfekt pasform og en kvalitet, som du vil kunne mærke når man har skoen på. De hvide læder sneakers fra ERRANT er et eksempel på det store fokus på detaljerne i forhold til design og komfort. Foruden designet skal et par sneakers nemlig være så behagelige at gå i, at du helt kan glemme at du har dem på.

Read more

Fede hvide læder sneakers til herre (Gram)

Fede hvide læder sneakers til herre (Gram)

Hvide læder sneakers topper skalaen hvad angår kvalitet, sammenlignet med de fleste andre sneakers. Udover at kvaliteten kan mærkes i materialevalg og komfort, så vil et par læder sneakers ofte hol...

Læs mere
Sådan rengører du sneakers - og holder dem hvide
Rens

Sådan rengører du sneakers - og holder dem hvide

Hvide sneakers er uden tvivl et must have i enhver skosamling. Det er den sneaker der passer til næsten alt, med et neutralt og klassisk udtryk. Dermed sagt er denne sneaker heller ikke uden besvær...

Læs mere