Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: Sådan holder du dine sneakers rene

Sådan holder du dine sneakers rene

Sådan holder du dine sneakers rene

Nok det spørgsmål jeg hører mest er hvordan man kan holde sine sneakers rene. Det er særligt en udfordring med hvide sneakers, men ikke desto mindre har jeg de samme råd til hvad end du vil holde hvide eller farvede sneakers rene.

Som jeg har nævnt før, så er hvide sneakers uden tvivl et must i enhver garderobe. Det er den sneaker der passer til næsten alt, med dermed ikke sagt at denne sneaker er helt uden besvær. Men for alle sneakers gælder det at der kommer snavs og pletter på ved brug, hvilket dog er mere synligt på en hvid overflade. Nøjagtigt ligesom med biler 😉

RENSEPRODUKTER FRA JASON MARKK

 

Det bedste råd jeg kan give, er løbende at holde dine sneakers rene, hvilket du kan gøre på følgende måder:

RENS SNEAKERS MED VÅDSERVIETTER
En simpel måde at holde dine sneakers rene på er ved at bruge vådservietter. Vådservietter er både en skånsom, let og billig måde at få dine sneakers rene på. Jeg anbefaler altid at man renser skidt og snavs af sine sneakers så ofte man kan, da der er større sandsynlig for det ikke sætter sig for godt fast.

VASK DINE SNEAKERS RENE MED SÆBE
Hvis dine sneakers er meget beskidte, så kan du bruge sæbespåner når du renser dine sneakers. Det er kun meget lidt sæbe du skal bruge, og du kan samtidig lægge dine snørebånd i blød i sæbevandet. Vær opmærksom på ikke at gøre dine sneakers helt gennemblødte, men derimod påfører det på skoen med en klud.

BRUG RENSEPRODUKTER
Der findes en masse renseprodukter til sneakers, som også kan bruges til at holde dine sneakers rene. Vi kan selv stå inde for produkter fra Jason Markk, som både har renseprodukter til ruskind og læder. Eksempelvis forhandler vi selv Suede Cleaning kit til ruskind og Essential kit, som begge er testet på ERRANT sneakers.

Det endte med at blive et lidt længere indlæg, men jeg synes også det er et relevant emne. Og som sidste punkt vil jeg blot minde om at alle sko bliver beskidte, så det skal jo ikke holde nogen fra at vælge sneakers frem for andre sko 😉

Read more

Sådan matcher du sneakers og tøj

Sådan matcher du sneakers og tøj

Endnu ét, hvis ikke det bedste argument for at gå i sneakers, det er at de passer til næsten alt slags tøj. Sneakers er nemlig både velegnet til brug i dagligdagen og til festlige lejligheder hvor ...

Læs mere
Sådan kan du følge vores rejse

Sådan kan du følge vores rejse

I dette indlæg vil vi fortælle hvordan du kan holde dig opdateret på vores rejse som sneakerbrand. Vi har allerede i dag mere end 10.000 der følger vores rejse, hvilket vi er utroligt stolte af.

Læs mere