Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: Fede hvide læder sneakers til herre (Frederiksberg)

Fede hvide læder sneakers til herre (Frederiksberg)

Fede hvide læder sneakers til herre (Frederiksberg)

Sneakers er det fede og simple valg, hvilket gør dem attraktive for herre i Frederiksberg. Kombinationen af høj kvalitet og komfort, samt et klassisk stilrent design falder nemt ind i gadebilledet i Frederiksberg. Fede hvide sneakers fra ERRANT fås online gennem webshoppen, hvor du får dine sneakers leveret direkte til din adresse. 

ESSENTIAL WHITE CLASSY 

Hvid sneaker

Læs mere

Særligt den hvide klassiske læder sneaker er populær, da den passer til stort set alt, uden at virke for dominerende i det samlede look. Det skaber dertil et genkendeligt og moderne look, som mange herre fra Frederiksberg efterspørger. Et par klassiske hvide sneakers fra ERRANT er det perfekte valg til herren, som ønsker udvise et stilrent og velovervejet look. Foruden looket er den høje kvalitet ikke at undervurdere, da et par læder sneakers holder længe. 

ERRANT - Danmarks nye sneakerbrand

Den nye danske sneakerbrand ERRANT har vi valgt at specialisere sig i sneakers, da de har en stor passion og viden indenfor branchen. ERRANT ved hvordan man skaber en perfekt pasform og en kvalitet, som du vil kunne mærke når man har skoen på. De hvide læder sneakers fra ERRANT er et eksempel på det store fokus på detaljerne i forhold til design og komfort. Foruden designet skal et par sneakers nemlig være så behagelige at gå i, at du helt kan glemme at du har dem på.

 

Read more

Hvide sneakers som konfirmationssko
Konfirmation

Hvide sneakers som konfirmationssko

For både den unge konfirmand og familien er konfirmationen en stor dag. En dag som vil blive husket mange år frem, hvor billeder var den store dag vil blive fundet frem senere i livet. Et af konf...

Læs mere
Hvorfor knirker sneakers?
Knirker

Hvorfor knirker sneakers?

Hvis du har et par sneakers eller lædersko der knirker, så er du kommet det rette sted. Der er ikke noget mere pinligt end at gå rundt i et par sneakers, hvor næsten alle vender hovedet du går forb...

Læs mere