Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Sneakers til nederdel

Sneakers til nederdel

I sommertiden så er det ikke altid lige nemt at vælge sit outfit. Vi er her heldigvis for at hjælpe. Hvis du klikkede ind på denne blog for at få det korte svar, så er svaret et helt klart ja til at man kan have sneakers på i nederdel. Hvis du kom fordi du er i tvivl om hvilke sneakers der passer til en nederdel, så læs gerne videre 😉 

Det kommer lidt an på hvilken nederdel du vælger, der er forskellige ting der vejer ind på hvilken sneaker man skal vælge til sin nederdel. Det er jo både længde, pasform og farve der spiller ind. 

Hvis din nederdel er lang og løs i pasformen eller hvis det er en sommerkjole, så har du forskellige muligheder at vælge mellem når der snakkes om sneakers til nederdel. Der er mange kvinder der vælger en chunky dame sneakers, som giver en et urban look og ser rigtig godt ud. Derudover er den klassiske sneakers form også helt perfekt. Om sommeren er det også vildt lækkert med et par kridt hvide sneakers, især hvis man har nået at ligge i solen lidt, og få brunet sine ben. Stort set alle vores sneakers ville gå godt til nederdel. Hos ERRANT har vi både en helt klassisk hvid sneakers, samtidig med nogle lækre hvide sneakers som har en farvet hælkappe, som giver dem et unikt look. Dog er de stadig nemme at matche med sit outfit. 

ESSENTIAL GREEN ASH (DAME)
Grøn sneaker
Læs mere
ESSENTIAL WHITE (DAME)
Hvid sneaker
Læs mere

 

Hvis din nederdel derimod er kort har du de samme muligheder som ovenstående. Der er dog noget man skal passe på. Hvis ens nederdel er stram så er det desværre ikke altid det ser super godt ud med chunky sneakers. Men den klassiske pasform er helt klart stadig en vinder. Du kan også læse om sneakers til kjole. Hvis du ellers er i tvivl om hvad sneakers kan bruges til om sommeren så kan du læse mere om sommer sneakers til dame.

Se alle vores hvide sneakers her.