Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Sneakers og kjole

Læder sneaker dame

Kjoler er som regel forbundet med et fint arrangement, og det kan være svært at vælge hvilket fodtøj man gerne vil have på til. Man kan vælge stiletter, sandaler eller man kan vælge en sneaker. Det kommer lidt an på hvilket udtryk man går efter. Men hvis man ikke er typen der går i højhælede sko så er sneakers et rigtig godt match med en kjole. Der er flere og flere kvinder der begynder at gå med sneakers til deres kjoler og nederdele. Det et fedt udtryk der giver lidt urban udstråling, uden at det ikke bliver alt for fint. Så selvom det er et bryllup, konfirmation, fødselsdag osv. så kan du altså sagtens trappe op i et par sneakers og se nydelig og stilet ud. 

Om sommeren er det også vildt flot med en sommerkjole eller nederdel og et par hvide sneakers. Sommerbrune ben med en kontrastende hvid sneakers, det er der ikke noget der slår. Efterhånden er hvide sneakers gået hen og blevet helt obligatoriske om sommeren, men det er jo klart fordi det ser brand godt ud. 

ESSENTIAL WHITE (DAME)
Hvid sneaker
Læs mere

Uanset om det er til et fint arrangement eller bare til noget hverdags brug så gå en sneakers altså helt perfekt sammen med en kjole. Det er lige meget om det er en lang kjole eller kort. Begge dele passer godt til en hvid sneaker! Hvis du ikke er typen der er vild med den helt klassiske hvide sneakers, så har vi også noget lige til dig. Vi har nemlig designet sneakers med lette/lyse farve både på sidepaneler oh på hælkappen. Det giver din sneakers og dig et lidt mere unikt look og matcher stadig de outfits og kjoler som du ellers ville have på. 

ESSENTIAL GREEN ASH (DAME)
Grøn sneaker
Læs mere

Læs mere om vores dame sneakers her.

Se alle vores hvide sneakers her.