Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: Få leveret sneakers med Wolt

Få leveret sneakers med Wolt

Få leveret sneakers med Wolt

Normalt skriver jeg ikke indlæg omkring nye collabs, da vi deler det på vores nyhedsbrev og sociale medier. Men dette samarbejde er lidt noget særligt, og derfor kommer her et indlæg omkring vores samarbejde med Wolt.

Wolt er kendetegnet på deres blåklædte bude, som cykler rundt i bybilledet og levere alt fra sushi til pizza – og ja, nu også sneakers 😉 Vi er nemlig indgået et samarbejde med Wolt i Aalborg, om at folk i Aalborg og omegn kan bestille ERRANT sneakers via Wolts egen app og få dem leveret på blot 30 min.  

Målet med samarbejdet er at vores lokale kunder kan slippe for de famøse tre til fem hverdage, hvis ikke de selv har mulighed for at hente i vores butik, og i stedet få leveret deres nye sko med et Wolt-bud.

Det gør mig stolt at vi ovenikøbet er det første sneakerbrand der kan bestilles fra med Wolt, da det vidner om at vi opsøger og vælger løsning der kommer vores kunder til gode.

Læs mere om vores rejse her.

Read more

Sådan kan du følge vores rejse

Sådan kan du følge vores rejse

I dette indlæg vil vi fortælle hvordan du kan holde dig opdateret på vores rejse som sneakerbrand. Vi har allerede i dag mere end 10.000 der følger vores rejse, hvilket vi er utroligt stolte af.

Læs mere
Samarbejder med brands

Samarbejder med brands

Vi har blandt andet kørt samarbejder i form af giveaways og konkurrencer, hvor vi har teamet op med brands som eksempelvis Ditur, Christopher Cloos og Barons. Ditur og Barons kender du måske hvis d...

Læs mere