Samarbejder med brands

Vi har lavet samarbejder med mange spændende brands, som alle gør et utroligt godt. Uden at nævne alle disse brands, selvom de fortjener at blive hørt, så vil jeg gerne fortælle om nogle af vores collabs.   

Vi har blandt andet kørt samarbejder i form af giveaways og konkurrencer, hvor vi har teamet op med brands som eksempelvis Ditur, Christopher Cloos og Barons. Ditur og Barons kender du måske hvis du har set programmet Løvens Hule på DR1, hvor begge gik fra programmet med investorer. Christopher Cloos solbriller har du måske også hørt om før, fordi de blandt andet benytter sig af store danske og internationale influencere i deres markedsføring. Alle tre brands har nogle super fede produkter, og derfor var der stor interesse i de konkurrencer vi samarbejde omkring.

Samarbejder kan også være speciel designede sneakers i samarbejde med brands, som eksempelvis VOI. Du har helt sikkert set et el-løbehjul fra VOI på et gadehjørne. I dette tilfælde fik vi designet sneakers med VOI’s logo, som blev udloddede sammen med klippekort til VOI’s løbehjul.

Vores konkurrencer deler vi som oftest på vores sociale medier, og med vores følgere på nyhedsbrevet. Så følger du ikke med nogle af stederne, så kan du lave om på det herunder.

 Instagram

Facebook

Læs mere om vores rejse her.

Tak fordi du læste med 😉