Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Sneakers til træning/fitness dame

Sneakers til dame

Du kan finde sneakers, som er udviklet til mange forskellige aktiviteter. Nogle med fokus på det æstetiske til brug ved festlige og højtideligt arrangementer og andre med fokus på skoens funktioner. En funktion kan være at de er fleksible, som dermed gør at sneakeren egner sig godt til træning. En anden ting kunne være stødabsorberende sål, som gør dem mere komfortable at gå i, hvilket mange kvinder ønsker til deres sneakers til træning. 

Det er vigtigt at sneakers til træning er af en god kvalitet, så du kan træne mere effektivt og opleve hurtigere restitution efter træning. Gode sneakers til træning kan være svært at finde, da det ofte er meget individuelt hvad kvinder har af præferencer. En ting er dog sikkert, dame sneakers til træning skal have en god pasform der sikrer den bedst mulige træning. Derfor kan det også være svært at vælge et andet brand når man vælger sneakers til træning, da det ofte kræver man kan prøve flere modeller og sammenligne dem.  

ESSENTIAL ROSE (DAME)
Lyserød sneaker
Læs mere 

ERRANT sneakers er udviklet med fokus på både design og funktioner i den forstand at det skal være en sko der ser godt ud samtidig med de er behagelige at gå i. Er du på udkig efter sneakers til træning vil du på nuværende tidspunkt ikke kunne finde en optimal ERRANT sneaker til det formål. Du kan sagtens bevæge dig rundt i ERRANT sneakers, men de er ikke udviklet direkte til træning og derfor findes der bedre alternativer nu. Men er du derimod på udkig efter en dame sneaker som er flot samtidig med at den kan bruges til at være aktiv i. En sneaker som sagtens kan bruges til lange gåture og hverdagens aktivitet uden problemet, så bør du se alle vores dame sneakers her. 

Se alle vores hvide sneakers her.