Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Sneakers i Svendborg

Butik med Errant sneakers

Svendborg byder ud over den flotte havn også på en masse spændende shoppingmuligheder. Det gælder også når det kommer til sneakers. Men hvis du leder efter Errant sneakers i Svendborgs butikker, så må vi desværre skuffe dig og fortælle at de kun kan købes online.

Du har derimod garanteret set Errant sneakers i gadebilledet i Svendborg, fordi vi har sendt utrolig mange sneakers til glade kunder i byen. Fælles for dem alle er at de har fået dem leveret gratis til nærmeste pakkeshop i Svendborg eller omegn. Mange er allerede kommet igen efter flere par, så de fremover ikke behøver lede efter sneakers i forskellige butikker i Svendborg, men har et fedt udvalg af sneakers i både ruskind og læder samlet et sted på Errant.dk

ESSENTIAL BLACK (HERRE)
Sort sneaker
Læs mere

Mere end bare en sneaker
Hvis du allerede har haft et par klassiske sneakers, så er du helt sikkert bevist om at ikke alle sneakers er lige så behagelige som de er flotte at se på. Errant sneakers er udviklet med fokus på at komme det problem til livs, så du både får en behagelig og klassisk sneaker, du kan bruge til hverdage og fest. Og eftersom vi leverer sneakers direkte til forbrugeren for at springe fordyrende mellemled over, så kan vi tilbyde sneakers af en endnu højere kvalitet til en skarp pris.

Det er lige nu kun få steder i landet at vores sneakers kan prøves fysisk, men det bør ikke være en hindring for at prøve dem alligevel. Fordi udover vores god kundeservice, som vi mener er bedre end den du finder i langt de fleste fysiske butikker i dag, så er vi så overbeviste om at du bliver glade for vores sneakers, at vi tilbyder gratis ombytning, returnering og levering.

Så du kan bestille online her og få leveret til Svendborg indenfor 1-3 hverdage. Skal du have byttet størrelsen så klarer vi den uden det koster dig noget, og så er der kun til bage at nyde den gode pasform når du har fået den rigtige størrelse på foden.

Bestil online med gratis levering til Svendborg
Inden du bestiller et par af vores sneakers online, så vejleder vi dig gerne hvis du har behov for det. Du kan altid kontakte os. Du kan kontakte os på både mail, telefon eller i vores chat, som du finder i nederste højre hjørne af siden. Så svarer vi på spørgsmål fra alt til størrelse og pasform til stil og farvesammensætning. Du vil opleve samme kundeservice som du får nede i Svendborgs butikker.

Herunder finder du vores mest populære sneakers, som du kan få leveret kvit og frit til en pakkeshop nær dig i Svendborg.

Se alle vores hvide sneakers her.