Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Sneakers i Greve

Errant butik med sneakers

Greve er en by med mange gode shoppingmuligheder når det kommer til sneakers. Særligt for den modebeviste mand eller kvinde kommer man ikke tomhændet hjem efter en tur forbi butikkerne i Greve. Udover shoppingcenter har Greve også Strandvejen, hvor du kan finde et hav af forskellige sneakers.

En af de sneakers du dog ikke finder i Greve er Errant sneakers, som du kun finder online eller hvis du tager ind til vores butik i København. Hvis du er fra Greve eller omegn og alligevel skal et smut til København, så skylder du dig selv at prøve vores sneakers, som er perfekt hvis du leder efter et par stilrene og behagelige sneakers. Hvis ikke du har en tur til hovedstaden i tankerne, så vil vi fortælle mere om hvordan du uden problemer kan bestille dit par sneakers med gratis levering til Greve.

Errant sneakers
Måske har du allerede hørt om Errant sneakers eller set dem i gadebilledet i Greve, da vi efterhånden har sendt rigtig mange sneakers til byen. Vi er et nyt dansk sneakerbrand, som leverer sneakers direkte til forbrugeren for at springe fordyrende mellemled over. Det betyder at vi kan tilbyde sneakers af en højere kvalitet til en skarp pris.

ESSENTIAL BLACK (HERRE)
Sort sneaker
Læs mere

Vi går utroligt meget op i at vores sneakers er behagelige udover at de bærer det klassiske stilrene design. Det betyder at du får et par sneakers med en perfekt pasform, som du kan holde ud at gå i hele dagen lang. Vores størrelser er sammenlignelige med andre sneakerbrands der tilbyder klassiske sneakers, men skulle du være i tvivl om størrelsen så kan du bruge vores guide eller kontakte os. Du kan kontakte os på både mail, telefon eller i vores chat, som du finder i nederste højre hjørne af siden.


Gratis ombytning, returnering og levering
Udover god kundeservice, som vi mener er bedre end den du finder i langt de fleste fysiske butikker i dag, så er vi så overbeviste om at du bliver glade for vores sneakers, at vi tilbyder gratis ombytning, returnering og levering. Så du kan bestille online her og få leveret til Greve kvit og frit.

Tjek vores mest populære sneakers ud herunder, og husk vi altid sender gratis til din lokale pakkeshop i Greve.

Se alle vores hvide sneakers her.