Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Sneakers på Fur

Butik med sneakers fra Errant

På Fur skal du også have mulighed for at gå i fede sneakers, også selvom udvalget af butikker på øen er begrænset sammenlignet med større byer på fastlandet. Så hvis du mangler et par sneakers og bor på Fur, så vil vi gerne give dig muligheden for at prøve vores sneakers.

Godt nok har vi ikke en butik eller et showroom på Fur, selvom vi ville ønske at være repræsenteret på den skønne ø, men derimod sender vi kvit og frit sneakers til dig. Grunden til at vi mener du bør give vores sneakers en chance, er at vi har en ambition om at udvikle sneakers der er så behagelige og de fra første dag bliver dine nye yndlingssko. Og sneakers som ud over at være smarte også har en behagelig pasform der gør dem mulige at bruge dagen lang.

Hvordan kan jeg prøve størrelsen
Selvom vi ikke har en fysisk butik på Fur, så kan du uden bekymring følge vores online størrelsesguide og bestille et par sneakers med gratis levering og ombytning. Det vil sige at vi også betaler fragten for at sende dine sneakers retur og bytte dem, såfremt de ikke passer i første forsøg. Det gør de nu som regel, men hvis ikke så løser vi det så det ikke koster dig noget.

ESSENTIAL BLACK (HERRE)
Sort sneaker
Læs mere


Errant sneakers
Det er ikke et tilfælde at du finder Errant sneakers rundt omkring i gadebilledet. Der er også en del på Fur der har Errant sneakers på, fordi vi efterhånden har sendt mange dertil. Mange. Er blevet faste kunder og kommer igen efter nye sneakers. De fortæller os at årsagen til at de kommer igen er den store forskel på kvaliteten, sammenlignet med de sneakers de er vant til. Dertil kommer at prisen på Errant sneakers er fair, fordi vi springer fordyrende mellemled over og sender direkte til forbrugeren. På Fur er du måske allerde vant til at bestille mange ting online, så hvorfor ikke gøre det samme med sko?  

Udover den høje kvalitet til prisen, så er vores ambition at vores sneakers skal være så behagelige som overhovedet muligt. Derfor har vi udviklet hvad vi mener er en god pasform, så dine sneakers kan bruges dagen lang til både hverdag og fest, uden du får ømme fødder. Sagt på en anden måde, så er vores mål at gøre skoene så behagelige at du ikke har lyst til at skifte sko i løbet af dagen. Og det klassiske design gør også at de både kan bruges til fest og hverdag, så du kommer aldrig forkert ud ad døren i et par Errant sneakers.

Du kan kontakte os her
Skulle du sidde med nogle spørgsmål, så kan du altid kontakte os på både mail, telefon eller i vores chat. Chatten kan du finde i nederste højre hjørne af siden, hvor du kan stille os alle de spørgsmål du har lyst til, på samme måde som du er vant til det i fysiske butikker.

Se de mest populære sneakers herunder, som du kan få leveret kvit og frit til en pakkeshop på Fur.

Se alle vores hvide sneakers her.