Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Sneakers i Frederiksberg

Errant sneakers butik i København

København er nok det sted i hele Danmark hvor du finder det største udvalg af sneakers, og derfor har du gode muligheder hvis du bor på Frederiksberg. På Frederiksberg kan du gå på udkig efter sneakers i de lokale butikker eller i Frederiksbergcenteret. Og selvom vi ikke har en butik på Frederiksberg, så har vi en butik på Nikolaj Plads 26, som ligger indenfor cykelafstand. Og hvis du en dag allerede er taget en tur på Strøget, som omfatter de fem gader Frederiksberggade, Nygade, Vimmelskaftet, Amagertorv og Østergade, så skylder du næsten dig selv at kigge forbi vores butik.

Du kan prøve alle vores sneakers i vores butik og hvis ikke du har muligheden eller tiden til at komme forbi butikken i København, så har vi gratis levering til din lokale pakkeshop på Frederiksberg. Du skal i hvert fald ikke snydes for at prøve vores sneakers på Frederiksberg, fordi vi er overbeviste om at de vil blive dine nye favoritsko.

ESSENTIAL BLACK (HERRE)
Sort sneaker
Læs mere

Hvis du er villig til at give vores sneakers et forsøg, så får du en sko i utrolig høj kvalitet og med exceptionel komfort hvor de stilrene design er bevaret. Du har med stor sandsynlighed gået forbi nogen på Frederiksberg eller lagt mærke til dem i gadebilledet, fordi vi har nemlig leveret mange af vores sneakers til Frederiksberg. De fleste bestiller dem online her med gratis levering, eller henter dem i vores butik på Nikolaj Plads 26.

Errant butik i København
Butik: Nikolaj Plads 26, København


Kvalitet, komfort og design
De 3 områder vi fokuserer mest på når vi udvikler og designer vores sko, er kvalitet, komfort og design. Det er det vi ved der gør en sneaker god og derfor vi ser vores kunder komme igen efter flere sneakers. Særligt den behagelige pasform er hvad vi hører mange har savnet ved andre lignende sneakers, hvilket ikke gør dem mulige at have på dagen lang.  Og ved at vi skærer fordyrende mellemled fra og sælger vores sneakers direkte til forbrugeren online eller fra vores butik i København, så kan vi tilbyde en utrolig høj kvalitet til en fair pris.

Vi er helt sikre på at du kan mærke kvaliteten når du står med vores sneakers i hænderne, og derfor er vi ikke bange for at tilbyde gratis returnering, gratis ombytning og 90 dages returret. På den måde får du samme, hvis ikke bedre vilkår, end du kender fra andre brands. Også uden vi går på kompromis med kundeservicen, da du hurtigt kan komme i kontakt med os her. Du kan ovenikøbet skrive med os direkte via chatten i højre nederste hjørne her på siden.

De sneakers der hitter mest på Frederiksberg nu er dem du ser herunder. Og husk vi sender gratis til din lokale pakkeshop på Frederiksberg.

Se alle vores hvide sneakers her.