Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Sneakers i Ballerup

Butik med errant sneakers

Vi ved alle sammen at Ballerup byder på mange spændende butikker når det kommer til sneakers. Det er uanset om du er til de praktiske hverdags sneakers eller de fine sneakers til festlige begivenheder. Men hvad nu hvis vi fortæller dig at Errant sneakers er det bedste fra begge verdener?

De kan desværre ikke købet i nogle butikker i Ballerup, men du kan til gengæld få dem leveret gratis. Det er næste lige så hurtigt og nemt som at finde et par sneakers i en butik. Og selvom du tænker størrelsen er en udfordring, så kan størrelsen på vores sneakers sammenlignes med andre brands med klassiske sneakers. Og fordi vi er så overbeviste om at du bliver glade for vores sneakers, så tilbyder vi gratis ombytning, returnering og levering til Ballerup og omegn. Så du kan bestille online her uden at bekymre dig, men blot se frem til at modtage dine nye yndlings sneakers.


Hvorfor Errant sneakers?
Det er ikke et tilfælde at du finder Errant sneakers rundt omkring i gadebilledet i Ballerup, fordi vi har sendt mange af vores sneakers til glade kunder i byen. Faktisk har mange af dem kort tid efter bestil et ekstra par fordi at de som de selv beskriver er ved at skifte garderoben ud med vores sneakers.  

ESSENTIAL BLACK (HERRE)
Sort sneaker
Læs mere

Det der gør den store forskel, er først og fremmest den høje kvalitet til en fair pris. Vi leverer direkte til forbrugeren for at skære fordyrende mellemled fra, så vi på den måde kan tilbyde sneakers af en endnu højere kvalitet til en skarp pris. Dernæst er den gode pasform med til at gøre vores sneakers så behagelige at de simpelthen kan bruges dagen lang til både hverdag og fest, uden du får ømme fødder eller får lyst til at skifte sko. Derfor mener vi at vores sneakers er mere end ”bare” en klassisk sneaker, men en funktionel klassisk sneaker.

Hvis du har nogle spørgsmål, kan du altid kontakte os på både mail, telefon eller i vores chat, som du finder i nederste højre hjørne af siden. Du finder i øvrigt vores mest populære sneakers herunder, som du kan få leveret kvit og frit til en pakkeshop i Ballerup

Se alle vores hvide sneakers her.