Ruskind sneakers dame

Hos Errant forhandler vi i øjeblikket 1 fed ruskinds sneaker til kvinder. Der er planer om at designe flere, så der kommer noget til en hver smag. 

ESSENTIAL OLIVE (DAME)
Grøn sneaker i ruskind
Læs mere 

Når man køber et par ruskinds sneakers så køber man et par sneakers som man kan gå i hele året. Dog er ruskind specielt god om vinteren, da det holder på varmen. De kan stadig sagtens bruges om sommeren, da det er et åndbart materiale. Ens fod bliver ikke helt svedig og klam når man har en ruskinds sneaker. I modsætning til hvis man har en lavet af polyester, som slet ikke er åndbart og lukker ens fod helt til. Dette betyder også at med en ruskind sneaker så samles der ikke sved og bakterier i din sko, og mindsker derfor risikoen for svamp og lugt. 

Ruskinds sneakers kan have en rigtig lang levetid, hvis man sørger for at pleje dem. Dette kan gøres på mange måder. Vi vil dog foreslå at ligeså snart man modtager sin sko at man imprægnerer dem, så de klædt på til at modstå slid og væsker. Derefter burde man gøre det jævnligt efter. Der er mange andre måder også at passe på dine sko på, hvilket vi har lavet et andet indlæg om, som du kan læse sådan holder du dine sneakers rene”. 

Der er mange der er begyndt at købe ruskinds sneakers, også damer. Hos Errant har vi fået rigtig meget ros for at vi har designet en sneaker af høj kvalitet og god komfort. Alt dette uden at gå på kompromis med det stilrene design. Hvis du ikke tror på mig er du meget velkommen til at hoppe over til vores Trustpilot og læse et par anmeldelser. Så hvad venter du på? Gå ind og kig på hele vores kollektion: 

ERRANT - DANMARKS NYE SNEAKERBRAND

ERRANT er et hurtigtvoksende sneakerbrand, hvor vi sætter kvalitet og komfort i højsædet. Fordyrende mellemled er skåret væk, så du får endnu mere kvalitet for prisen. Alle sneakers bliver håndlavet i Portugal og designet i Danmark. Har du endnu ikke givet os forsøg, så brug vores størrelsesguide til at finde din størrelse - og husk vi tilbyder gratis ombytning ved forkert størrelse.

Læs mere om ERRANT