Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Nye sneakers til dame

Sneakers til dame læder

Gennem de seneste par år er dame sneakers i både læder og ruskind blevet meget populære. Generelt er sneakers blevet mere interessant for kvinder, fordi de ønsker sko der føles behagelige og samtidig ser stilrene ud. Det gør den perfekte til både hverdag såvel som festlige begivenheder.

Klassisk hvid sneaker
Selvom kvinder ønsker sig sneaker der kan bruges til flere lejligheder og dermed udviser et behov for færre sko, så betyder det jo ikke at skal vælge en variant. Men hvis det er det man ønsker, så er helt hvide sneaker nogle af de nyeste dame sneakers der passer til stort set alt slags outfit. Årsagen til at en klassisk hvid sneaker betragtes som en af de nyeste sneakers til dame er fordi det minimalistiske look er begyndt at blive in igen.

ESSENTIAL WHITE (DAME)
Hvid sneaker
 Læs mere


Hvis ikke man kun vil gå med en variant finder der heldigvis også andre sneakers i andre farver eller med farvede paneler, som gør det muligt at matche med sin tøjstil.

Match med tøjstil
Nye sko til dame er derfor i dag i lige så høj grad præget af den måde de kan matches med tøjstilen på, som hvordan den betragtes for sig selv. Et glimrende eksempel på en ny sneaker til dame er Essential Rose, som kan ses herunder, hvor den klassiske silhuet bliver udfordret en smule med farvede paneler. Det giver sneakeren et mere personligt præg, og gør den til noget mere end den klassiske hvide dame sneaker. Det særlige ved lige netop den lyserøde farve er at den giver skoen et lidt mere feminint look, hvilket for de fleste kvinder er noget de foretrækker. Kvinder undgår helst sneakers der ligner for meget deres kærester eller mænds. De feminine træk kan derfor hjælpe med at skabe den her afstand til herre sneakers, hvis det er noget man som kvinde gerne ønsker at opnå.

ESSENTIAL ROSE (DAME)
Essential Rose
 Læs mere

 

Se alle vores hvide sneakers her.