Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Hvide læder sneakers dame

Hvide sneakers til dame

Hvide læder sneakers er i vores øjne det bedste af det bedste, når det kommer til kvinde sneakers. Følelsen af et par pinligt hvide sneakers er uovertruffen. De passer til alle outfits og de kan næsten få en helt til at stråle. Hvis dine sko også er ved at være gamle og slidte så gør dig selv den tjeneste at købe et splinternyt par ERRANT Essential White’s. Dette er vores mest populære damesko og det er der en god grund til. Når man køber en lædersko køber man mere end mare en sko. En lædersko giver dig en komfort, som man ikke finder i andre former for sko. Vores sneakers er lavet af premium læder, hvilket sikre holdbarheden i skoen. Det er altså langt nemmere at holde en lædersko pæn frem for stof- og polyestersko. Udover at læder tilpasser sig din fodform efter du har brugt dem lidt tid, så har vi udrustet dem med stødabsorberende såle. Dette er med til at sikre at du kommer igennem din dag uden ondt i fødderne.

ESSENTIAL WHITE (DAME)
Hvid sneaker
Læs mere

Hos ERRANT har vi også designet sko til dem der ikke er til den helt hvide sneaker. Disse er selvfølgelig også lavet i 100% fullgrain læder. De har bare fået noget farve på hælkappen og nogle af dem har fået sidepaneler med farve på også. Disse sneakers er til dig der godt kunne tænke dig en lidt mere unik udseende i dine sko. Nogle mener også at det er rart at have et par hverdagsko med farve, og gemme de helt hvide sko til fester og andre begivenheder. Derved forbliver den hvide sneaker sprød, fordi den ikke bliver udsat for hverdagens slid.

ESSENTIAL GREEN ASH (DAME)
Grøn sneaker
Læs mere

Vi håber du vil give vores sko en chance, vi lover helt klart at du ikke kommer til at fortryde det. Og husk at vi har 100 dages returret.

Se alle vores hvide sneakers her.