Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Hvide kondisko til damer

Hvid sneaker

Du er kommet til det helt rette sted, hvis du er på udkig efter nye kondisko til damer. Sneakers er den moderne kondisko, som vi hos ERRANT bestræber os for hele tiden at gøre bedre. Foruden de funktionelle egenskaber ved hvide kondisko til kvinder, så er der også udseendet. Hvide kondisko falder i de fleste kvinders smag og dem som ønsker lidt mere end den klassiske hvide vælger paneler med nuancer. Herunder kan du se en af vores populære hvide sneakers til dame med et gult panel på side.

ESSENTIAL YELLOW (DAME)
ERRANT Yellow
Læs mere 

Er du mere typen der går efter de helt klassiske sneakers så tjek vores Essential White sneaker ud her. Den går aldrig af mode og er svær at komme uden om i både kvinder såvel som mænds garderobe. Men husk der er så meget andet ved skoen der tæller end blot udseendet, da de gerne skulle være behagelige, åndbare og stødabsorberende hvis de skal kunne bruges i hverdagen. Det er naturligvis ikke helt lige så vigtigt at dine hvide kondisko kan alt dette til perfektion, hvis du blot bruger dem til enkelte begivenheder i ny og næ. Men hvorfor ikke have et par hvide sneakers der både kan bruges til hverdag og festlige begivenheder?

Det spørgsmål synes vi er enkelt, fordi hvem ønsker ikke et par sko de kan bruge til det hele. Hvide sneakers til dame er derfor det helt perfekte valgt da de kan matches til næsten alt slags outfit. Og samtidig har vi hos ERRANT sørget for at gøre dem så komfortable og med god stødabsorbering at du ikke behøver gemme dem i dit skab til festlige begivenheden. Du kan bruge dem hver dag. Prøv at tjek vores dame kollektion ud her eller se nogle udvalgt herunder. Mon ikke din nye favorit sko gemmer sig i blandt.

Se alle vores hvide sneakers her.