Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Hvide gummisko til dame

 

Hvid sneaker

Hvide gummisko til kvinder har været høj på listen over mest brugte sko de seneste mange år. Det er et hit blandt kvinder der ønsker sig et par gummisko der kan gå til alt. Og selvom den hvide farve er symbol for uskyldighed, så kan et par hvide gummisko få dig til at se rigtig godt ud.

Sneakers er en af de udødelige klassikere indenfor gummisko til dame, som gør sig godt i hvid. Den er utrolig populær og noget som de fleste kvinder har haft på i større eller mindre grad gennem deres liv. Vores bud på en virkelig behagelig og klassisk hvid sneakers er vores Essential White, som du kan se herunder

ESSENTIAL WHITE (DAME)
Hvid sneaker
Læs mere

Du kender måske nogle af de revolutionerende gummisko der har været populære gennem tiden, såsom Adidas’ Originals Superstars eller Nike’s Air Force One. Hvide sneakers kan bare noget og den helt klassiske silhuet har vi bygget mange af vores modeller ud fra. Du kan se vores udvalg af gummisko til dame her. Nu er er omkring klassikere, så er der en ting, som har været en fællesnævner ved alle de mest populære gummisko til dame der har været gennem tiden. Det er nemlig, at de skal være så behagelige at du kan have dem på dagen lang og ved alle slags lejligheder. De hvide gummisko hvor komforten har været i fokus, men derimod de ydre detaljer og materialer – de kan bare ikke være med når alt kommer til alt. Selvom det er det ydre man ofte ligger mærke til når man vælger gummisko, så er det funktionelle bare vigtigt. Det er blandt andet også der for vi har valgt at bruge ekstra stødabsorberende såler i vores sneakers, som endda også kan tages ud hvis man har nogle såler der specielt passer til ens fødder. Vi ved hvor vigtigt komfort er og derfor skal vores design og materiale sammensætning i stå i vejen for den del.

Se alle vores hvide sneakers her.