Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Hvide dame sneakers

Hvid sneaker

Hvide sneakers er helt essentielt at have i sin garderobe det er bl.a. også derfor vi kalder vores sneakers for “Essential”. De matcher til et hvert outfit, og er dermed en af de mest alsidige sko. Hvis man ikke ved hvad man skal tage på af fodtøj, så er et par hvide sneakers altid en sikker vinder. Dette er også derfor at den hvide sneaker er blevet populær i hele skandanavien.

ESSENTIAL WHITE (DAME)
Hvid sneaker
Læs mere

Hvis du er splittet mellem at vælge en helt hvid sneaker eller en farvet en. Så har vi den perfekte løsning til dig. Vi har nemlig sneakers der er primært hvide, men med en farvet hælkappe som giver den et unikt look. Derudover har vi også nogle med et farvet panel på siden. Det er en hvid sneaker, med et twist der gør den unik og super stilet.

ESSENTIAL ROSE (DAME)
Lyserød sneaker
Læs mere 

Hvide sneakers kan bruges hele året rundt, dog er deres bedste sæson helt klart sommer. De passer til stort set alt tøj, men især nogle stumpet jeans, en nederdel eller en flot sommerkjole. Og hvis man så har lagt i solen lidt og fået brune ben ser det brand godt ud med kontrasten mellem brune ben og hvide sneakers. Med vores sneaker i læder for du en sko der er lavet af premium materialer, og ikke desto mindre en sko der er yderst behagelig at gå i, takket være vores stødabsorberende såler.

Nu er det jo sådan med hvide sneakers, at de ikke altid forbliver hvide. Derfor kan med fordel læse vores blog “sådan holder du dine sneakers rene” for at finde ud af hvordan du optimalt renser og vedligeholder dine nye sneakers. Derudover sælger vi selvfølgelig også produkter der kan holde dem friske 😉

Se alle vores hvide sneakers her.