Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Herresko i Svendborg

Errant sneakers

I Svendborg finder du mange spændende shoppingmuligheder når det kommer til herresko, som eksempelvis sneakers. Du finder mange pæne herresko i Svendborgs mange butikker, men Errant sneakers er desværre ikke at finde på nogle hylder.

Den store udfordring når det kommer til herresko, hvad end det er i Svendborg eller andre steder i Danmark, det er at de ikke er så behagelige som de er pæne. Hvis vi skal uddybe det lidt mere, så er det vi mener egentlig bare at der med man herresko er fokuseret mere på udseendet end komforten. Derfor er vores ambition er at tilbyde herresko, som er behagelige at gå i hele dagen uden du skal få ømme fødder.

ESSENTIAL BLACK (HERRE)
Sort sneaker
Læs mere

Hvorfor Errant sneakers?
Vi har oplever at god komfort det rygtes og derfor kan du også se mange med vores sneakers i gadebilledet i Svendborg. Men udover at være behagelige, så byder vores sneakers på materialer af høj kvalitet i et klassisk design. Det tidløse design gør dem mulige at matche til ethvert outfit, som du kender det fra andre herresko. Og selvom vores herresko er håndlavet i Portugal, så du finder næppe en sko i høj kvalitet til samme pris andre steder i Svendborg. Årsagen er at vi har skåret fordyrende mellemled fra, så vi sender direkte til forbrugeren og på den måde tilbyde en højere kvalitet til en skarp pris.

Bestil herresko online
Det at skulle bestille herresko online skaber for nogle en bekymring, særligt i forhold til hvis nu ikke størrelsen passer eller skoens pasform ikke sidder godt på foden. Fordi vi er så overbeviste om at du bliver glad for vores herresko, så tilbyder vi altid:

- Gratis levering på alle herresko til hele landet, også Roskilde.
- Kundeservice på niveau med fysiske butikker.
- Gratis ombytning, hvis ikke størrelsen passer.
- 90 dages returret, hvis ikke skoene er taget i brug.

Så du skal faktisk kun bekymre dig om at finde det par sneakers du synes bedst om og vælge størrelsen. Så klarer vi levering og ombytning hvis det bliver nødvendigt. Men i langt de fleste tilfælde passer størrelsen første gang. 

Du kan se alle vores populære sneakers her. Og vi leverer som sagt gratis til Svendborg, hvis du beslutter dig for at prøve vores sneakers.

Se alle vores hvide sneakers her.