Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Gummisko til dame

Hvid sneaker

Kært barn har mange navne, er det ikke det man plejer at sige. Det samme gælder om sko, fordi hvad end du kalder dem gummisko, kondisko, sneakers eller noget helt fjerde, så ved vi godt hvad du mener.

Gummisko til kvinde findes i mange afskygninger, hvad end du er til farver, flotte detaljer eller enkle farver. Hos ERRANT har vi både sko til damer med et klassisk og moderne udtrykt. Vi har sågar klassiske sneakers med farvede paneler på siden af skoen, som giver et anderledes udtryk. Du kan herunder se vores populære Essential Yellow, som har et gult panel på siden.

ESSENTIAL YELLOW (DAME)
ERRANT Yellow
Læs mere 

En anden populær sneaker er vores hvide klassiske sneaker, som er stilren og passer til ethvert outfit. Så hvad end du har planer om kulørte eller rolige farver i dit tøjvalg, så passer hvide sko til. Du kan se vores Essential White herunder:

ESSENTIAL WHITE (DAME)
Hvid sneaker
Læs mere

Vi har mange flere gummisko til kvinder, som du finder i vores udvalg af dame sneakers her. Du skal altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du sidder inde med spørgsmål. Det kan være alt fra pasform og størrelse til vedligeholdelse. Gummisko til kvinder kan være svære at købe over nettet og derfor gør vi vores bedste for at vejlede dig så godt vi kan. Det er ovenikøbet muligt at få skoene hjem og prøve dem på, så man bedre kan vurdere pasformen. Og er du på udgik efter et par gummisko til damer som gave, så hjælper vi også gerne med at anbefale et par der passer. Det kan være en jungle at finde det rette par, men vi har hjulpet mange kvinder og mænd med lige netop dette og derfor er vi overbeviste om vi kan gøre det samme for dig. Du finder vores kontaktinformationer til kundeservice i bunden af siden.

Se alle vores hvide sneakers her.