Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Flotte sneakers dame

Flotte sneakers

Flotte sneakers er en individuel betragtning, som er svær at sætte forklare i en generel kontekst. ”Alle sneakers til kvinder er flotte på hver deres måde” vil det diplomatiske var om ikke andet være, hvis nogen søger efter flotte sneakers. Nå det så er sagt, så kan man komme afsted med at kigge på hvilke dame sneakers der er mere populære end andre, hvilket kunne have en sammenhæng med at flest synes de var flottes.

Vi hos ERRANT kan se at klassiske sneakers til kvinder begynder at blive mere populære igen, hvilket kan skyldes flere ting. En ting vi ofte hører, er at kvinder leder efter flotte sneakers der kan passe til forskellige outfit og dermed kan betegnes som lidt mere allround eller neutrale. Det har tidligere være populært at have forskellige sko at varierer mellem til den kjole eller de bukser man valgte at tage på. Det kan altså være en af årsagerne til at hvide sneakers lige nu er populære og derved sandsynligvis også flotte dame sneakers.

ESSENTIAL WHITE (Dame)
Hvid sneaker
 Læs mere

Men nu ser vi også stor interesse for andre sneakers end kun de helt vide. Der har blandt andet været interesse i sneakers med minimalistiske paneler i farver på siden af klassiske sneakers. Det er hvad en lang række kvinder mente var flotte sneakers, som de gerne ville bruge som sko i hverdagen. Du kan her se to eksempler på disse flotte sneakers til dame, som indenfor sneaker mode er top moderne. De kvinder som gerne vil have hvide sneakers, men mener at de er en smule for ”kedelige” vælger at gå med enten vores Essential Rose eller Essential Yellow. Farverne er med til at bringe skoen mere i fokus og panelerne bryder det klassiske og traditionelle sneaker design. På mange måder vil de betegnes som flotte sneakers til kvinder, selvom vi indledningsvist nævnte at det naturligvis er en individuel betragtning.

ESSENTIAL ROSE (Dame)
Hvid sneaker
 Læs mere
ESSENTIAL YELLOW (Dame)
Hvid sneaker
 Læs mere

Se alle vores hvide sneakers her.