Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Fede sneakers dame

Dame sneakers

Hvem vil ikke have et par fede sneakers? Både mænd og kvinder vil gerne have fede sneakers, som viser at de er med på moden. Men har du svært ved som kvinde at vurdere om sneakers er fede, så kan du herunder få mere at vide om hvad der er populært.

Mange går rundt i hvide sneakers, som er det sikre valg hvis man er på udgik efter fede sneakers der passer til ethvert outfit. Det betyder også at mange vælger hvide sneakers, og at det derfor går hen og bliver en smule mainstream. Det gør bestemt stadig hvide dame sneakers fede, men der findes mere friske alternativer. Et alternativ vi plejer at fremhæve er ruskinds sneakers, som eksempelvis Essential Olive herunder. Det er en cool sneaker som er mindre feminin i sit udtryk, men farven passer godt til mange outfit.

ESSENTIAL OLIVE (DAME)
Grøn sneaker i ruskind
Læs mere 

Hvis der skal nævnes flere eksempler på fede sneakers, så plejer sneakers med paneler eller lette farver at være et populært valgt. Nogle ser med det samme fidusen i at sneakers med et lille motiv, panel eller farve kan gøre noget helt unikt ved en sneaker. Vi har selv oplevet stor interesse for paneler, læder syet på siden af skoen, i lette farver. Med lette farver menes der lyse farver, som eksempelvis lyserød, lyseblå, lysegrøn eller gul – som du finder på mange af vores dame læder sneakers. Herunder kan du en af vores fede dame sneakers med lyserøde paneler på siden, som desuden er blandt de mest populære sneakers til kvinder.

ESSENTIAL ROSE (DAME)
Lyserød sneaker
Læs mere 

ERRANT sneakers er et bredt udvalg at fede sneakers til kvinder, der indebærer både ruskind og læder sneakers. Særligt den hvide læder sneaker er utrolig populær, mens der opleves stor interesse for sneakers med lette farver. Se eksempelvis et udvalg af vores sneakers til kvinder herunder.

Se alle vores hvide sneakers her.