Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Dame sneakers i store størrelser

Sneakers

Sneakers til dame størrelse 36, 37, 38, 39 og 40. Hos ERRANT har vi sneakers i de gængse kvinde størrelse. Vi har 7 forskellige varianter i 5 forskellige størrelser af den klassiske sneaker. De varierer både i farve og design, så der er klart en sko der passer til din stil. Alle vores sneakers er lavet af premium læder/ruskind. Dette betyder at med den rette pleje kan dine sko ende med at være rigtig længe. For at sikre den bedste komfort har vi udarbejdet en stødabsorberende sål, der sikrer din komfort.

Du kan benytte dig af vores størrelsesguide hvis du er i tvivl om hvilken størrelse du bruger. Den hjælper dig med at finde den helt rette størrelse til din sko. Hvis man ender med den helt forkerte størrelse, så er der 100 dages returret på dine sneakers. Hvis skoen føles bare en smule snæver i starten så kan det være en god idé at tage en tyndere sok på, da læder er et materiale der giver sig med når først man begynder at bruge det. Dermed kan man gå skoen til og efter et par dages brug vil den passe din fodform perfekt.

Sneakers er skoen som kan bruges til et hvert outfit. Alt lige fra kjole til jeans og joggingbukser. Vores sneakers har den helt klassiske silhuet, og har været moderne i flere årtier. Dette kommer formegentlig ikke til at ændre sig lige foreløbig, dermed tillader vi os at kalde vores sneaker for et tidløst design.

Sneakers er en perfekt alsidige sko til din garderobe. Det er en sko der kan bruges til alle begivenheder, om det bare er hverdags brug, en festlig begivenhed, eller en tur i byen.

Klik ind på vores dame sneakers og se om du finder noget du kan lide.

Se alle vores hvide sneakers her.