Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Chunky sneakers dame

Chunky sneakers

Chunky sneakers er blevet rigtig populære til kvinder i Danmark. Både dem der minder mere om løbesko, men også klassiske sneakers. De ko for første gang ud i 1980’erne, det derfor de har et klart retro look. Dog er de blevet nytænk efter Balenciaga og Yeezy’s i 2017 kom ud med deres chunky styles, det nærmest sprunget i luften. Pludselig var der rigtig mange brands der lavede chunky sneakers og damer der gik med chunky sneakers. 

Et par chunky sneakers til dame er perfekt til hvis man vil gøre et afslappet outfit mere trendy. Hvis du er i tvivl om hvordan du kan matche chunky sneakers til dit outfit, hvis det er lange bukser du har på, så sørg for at de ikke er skinny eller tight fit. Moden lige nu er at man har brede bukser på, sammen med sin chunky sneakers. Når det er sagt så ser de også rigtig godt ud med kjole eller nederdel. 

Måske har du allerede set at vi ikke har nogle chunky sneakers i vores kollektion. Men du er ikke gået helt galt, da det er en sneaker som vi rigtig gerne vil lave (og måske allerede er i gang med 😉). Dog er det ikke altid nemt at designe en ny sneaker, man ender med at blive selvkritisk. Vi vil ikke levere en halvfærdig sneaker eller en som vi ikke er tilfredse med. Derfor tager det tid at perfektionere vores chunky sneakers. 

KOMMER SNART!

Chunky sneaker

Der er nogle chunky sneakers som er helt vilde i farven og man ved slet ikke hvad man skal kigge på. De er helt klart også fede, men det er mere et “statement”. Jeg kan allerede sige nu, at Errant chunky sneakers kommer ikke til at være sådan, men nærmere noget i stil med det vi allerede har. Dog bliver de selvfølgelig nytænkt og kommer ikke til at være magen til noget vi allerede har. Det bliver en helt ny style, så i kan bare glæde jer. Hvis i glæder jer ligeså meget som os, så kan i skrive jer op til vores nyhedsbrev, så du er den første der får at vide hvornår de kommer ud. Nyhedsbrevet finder i bunden af siden.

Læs om vores hvide dame sneakers eller vores farvede dame sneaker. 

Se alle vores hvide sneakers her.