Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Bløde sneakers dame

Bløde sneakers

Det er vigtigt at have en sneaker man synes er behagelig at gå i. Det er derfor vi har lavet sneakers med bløde såler. Det gør dem utrolig lækre at gå i og det sikrer at du ikke får ondt i fødderne. Vores stødabsorberende teknologi gør at skummet i skoen føles ekstra blød at gå i. Mange folk har et forskruet syn hvor i deres verden så skal man lide for skønheden, men vi er stærkt uenige. Det er rigtig at mange andre billigere brands kan give vabler, gøre ondt at gå med og i værste tilfælde få dig til at bløde. Hos Errant får du en blød sneaker, uden at gå på kompromis med stilen. 

Skoen kan muligvis føles lidt stiv den første gang du går i den. Bare rolig det er helt normalt med en læder sneaker, det skal nemlig lige gås til. Du vil opleve for hver gang du tage din sneaker på bliver den mere og mere blød og behagelig at have på. Dette er universelt for alle vores sneakers på hjemmesiden. 

ESSENTIAL ROSE (DAME)
Lyserød sneaker
Læs mere 

Vores sneakers ydersål er konstrueret af naturgummi som gør dem bløde at gå i. Kombinationen af høj kvalitets inder- og ydersål sørger en blød oplevelse til dig. Det er ikke ligesom andre gummi sko hvor sålen føles helt hård og kæmper i mod dig mens du går rundt. Errant sneakers er designet til at være en tro følgesvend både til hverdags brug, men også til arrangementer og begivenheder. Vi har forskellige sneakers, alt efter hvad man er til. Vi har den helt klassiske hvide sneakers ville klæde alle. Vi har også sneakers med varierende farver på hælkappen og sidepaneler, dette giver den et unikt udseende og skiller sig ud fra den klassiske sneaker. 

ESSENTIAL YELLOW (DAME)
ERRANT Yellow
Læs mere 

Se alle vores hvide sneakers her.