AMBASSADØRPROGRAM

Hos ERRANT designer og udvikler vi sneakers i et stilrent design. For at sikre ensartet og høj kvalitet, producerer vi alle vores sneakers i Portugal.

Som en del af vores ambassadørprogram, får du mulighed for at købe et par sneaks til en fordelagtig ambassadørpris. Derudover laver vi en unik rabatkode til dig, så du har mulighed for at sælge sneaks til dine følgere eller personer i dit netværk, hvor du får en andel af overskuddet for hvert salg du laver.

Sille Mathilde Walker
@sillewalker

KREATIVITET

Du bestemmer selv hvordan du deler content på din profil, da vi helst ser at reklamen virker naturligt i forhold til det som du normalt deler på din profil.

Vi er enormt passioneret omkring vores produkter, så det håber og ønsker vi selvfølgelig også at vores ambassadører er. Derfor betaler du, som ambassadør, en yderst fordelagtig pris for dine sneakers upfront - penge du hurtigt tjener igen ved kommission.

Jonathan Lindinger
@jonathanlindinger

KRAV

Du kan blive ambassadør, hvis du overholder kravene nedenfor.

- Du deler regelmæssigt indhold på din profil 
- Der er engagement omkring det indhold du deler 
- Du er engageret som ambassadør  

Har du lyst til at blive en del af et hurtigt voksende sneakerbrand? Så kan du udfylde formularen nedenfor med dine informationer, så kontakter vi dig inden længe.

ERRANT

MØD VORES AMBASSADØRER

Frederik Eskildsen (@frederikeskildsenn)

"Errant har virkelig fået lavet nogle fede sneaks! Jeg syntes det er sygt spændende at være med så tidligt på deres rejse og jeg glad for at have fået lov til at være blandt de første ambassadører "

Michala Trier (@michalatrier)

"Jeg er helt vild med mine nye sneakers, de er bare super cool og mega lækre at have på! Jeg glæder mig til at kunne være med til at sprede kendskabet til deres brand"

Fie Rose (@fierose)

"Jeg elsker at deres sneaks er enkle og stilrene - de kan bruges både til et par jeans, sommerkjolen eller et hvilket som helst outfit. Jeg er sikker på at alle der først har prøvet deres sneaks falder for dem ligesom mig selv 😊"   

PRODUKTER DU HAR KIGGET PÅ