Blog

 • Hvide sneakers & jakkesæt

  Dine sneakers kan være med til at forbedre din tøjstil, også når det kommer til festlige lejligheder hvor jakkesættet tages i brug. De fleste går og tror, at et par sneakers kun kan bruges til hverdags outfittet, men her tager de fejl. 

   Vi deler her et par råd til hvordan du matcher et par hvide sneakers med dit jakkesæt. Det understreger endnu en gang hvor vigtig en hvid sneaker er i de fleste mænds garderobe, selvom de fleste mener at det er sorte sko der passer til alt. 
 • Hvilke sokker til sneakers?

  Der findes et hav af sokker, som er speciel udviklede til sneakers. Vi kan derfor godt forstå at du kan have svært ved at vælge de helt rigtige sokker til dine nye sneakers.

  Først og fremmest kommer det kan på om du skal bruge dine sneakers til lange bukser eller shorts. Til lange bukser er det muligt at vælge et par normale lange sokker i den farve og størrelse du ønsker. Du kan også være korte strømper, det er helt op til din egen stil og hvad du bedst kan lide at have på. Tynde sokker kan fungere lige så godt som tykke. 

 • Hvad er sneakers?

  Sneakers er som med alle andre beklædningsgenstande noget som fortæller om dig og din stil. Sneakers er derfor også en vigtig del af din stil og bestemt ikke en tilfældighed. De kan være en del af din stil året rundt og kan fås i utallige afskygninger. Der er uendelige muligheder for at style sneakers så de passer til dit outfit, og derfor er der heller ingen undskyldning for ikke at kunne finde den sneaker man synes passer til ens stil. Sneakers er og bliver det perfekte fodtøj. 
 • Sådan rengører du sneakers - og holder dem hvide

  Hvide sneakers er uden tvivl et must have i enhver skosamling. Det er den sneaker der passer til næsten alt, med et neutralt og klassisk udtryk. Dermed sagt er denne sneaker heller ikke uden besvær. Selv hvis du kun har stiftet kort bekendtskab med hvide sneakers i et par dage, bliver du bevidst om hvor hurtigt de bliver beskidte. På den hvide overflade af dine sneakers kan synligt snavs og pletter let opdages, hvis du bruger dem i det daglige. Det kan være til gåture, arbejde, skole eller hyggelige aftener på stranden om sommeren. 

 • Fede hvide læder sneakers til herre (Fur)

  Sneakers er uundværlig i enhver herregarderobe, også på den danske ø Fur. Fede læder sneakers har i mange år været et ikonisk fodtøj for herre i ...
 • Fede hvide læder sneakers til herre (Gram)

  Hvide læder sneakers topper skalaen hvad angår kvalitet, sammenlignet med de fleste andre sneakers. Udover at kvaliteten kan mærkes i materialevalg og komfort, så vil et par læder sneakers ofte holde betydeligt længere end et par almindelige sneakers. I Gram er hvide sneakers også populære, hvor de efterspørges som i læder. Det er ikke kun Gram der har fået øjnene op for hvide læder sneakers, men derimod går trenden igen i mange byer landet over. Derfor har det danske sneaker brand Errant i sommeren 2020 lanceret en hvid læder sneaker, som kun fås online via webshoppen. 

 • Fede hvide læder sneakers til herre (Herning)

  Der er ikke noget som et par sneakers til at fuldende sit stilmæssige udtryk. I Herning er der mange sneakerfans, som ser hvide læder sneakers som en uundværlige beklædningsgenstand i herregarderoben. For mange er et par sneakers mere end bare et par sko. Hvide læder sneakers fra Errant falder godt ind i gadebilledet i Herning, hvor interessen er stor for sneakers såvel som i resten af landet. De hvide sneakers fås kun online gennem Errant webshoppen.
 • Sådan matcher du sneakers & bukser

  Det helt store dilemma er altid hvordan du får dine sneakers til at matche din tøjstil. Det er et dilemma der nok altid vil være der, men her vil v...
 • Hvorfor knirker sneakers?

  Hvis du har et par sneakers eller lædersko der knirker, så er du kommet det rette sted. Der er ikke noget mere pinligt end at gå rundt i et par sne...
 • Fede hvide læder sneakers til herre (Frederiksberg)

  Sneakers er det fede og simple valg, hvilket gør dem attraktive for herre i Frederiksberg. Kombinationen af høj kvalitet og komfort, samt et klassi...
 • Hvide sneakers som konfirmationssko

  For både den unge konfirmand og familien er konfirmationen en stor dag. En dag som vil blive husket mange år frem, hvor billeder var den store dag vil blive fundet frem senere i livet. Et af konfirmationens store dilemmaer er det tøj, som konfirmanden skal have på i løbet af konfirmationen og den efterfølgende blå mandag der venter rundt om hjørnet. Om du er ude i god tid eller ej, kan det betale sig at tænke over om konfirmationstøjet kan bruges andre gange end den ene dag. Det vil eksempelvis et par hvide sneakers som konfirmationssko sagtens kunne, hvad end der er tale om hverdagsbrug eller til andre festlige begivenheder.

 • Fede hvide læder sneakers til herre (Holbæk)

  I 2020 er et helt nyt dansk sneaker brand dukket op i gadebilledet. Det er Errant sneakers, som i sommeren lancerede en klassisk hvid sneaker i læder. En sneaker der er gennemført ned til mindste detalje, hvad end der tales om design eller komfort. Errant sneakers blev taget godt imod af danske sneakerfans, da de førs