Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Vores founder-team

En stor passion for sneakers

ERRANT er et dansk sneakerbrand der brænder for at skabe sneakers i topkvalitet. Vores ambition er at levere det bedste inden for sneakers, så du kan nyde både stil og komfort i hvert eneste skridt.

Dansk brand

Vores sko er udviklet og designet i Danmark. Vi tror på, at et godt design er kendetegnet ved enkle og tidsløse former, som vi helt klart mener er et karaktertræk for vores sneakers. De kan bæres til enhver lejlighed og komplementerer ethvert outfit.

Vores sneakers er en elegant klassisker med nøje udvalgte detaljer og farver. Hvert par repræsenterer vores passion for at levere en unik kombination af komfort og kvalitet.

Læs mere her

Vores produktion

I Portugal lever en lang tradition for kvalitetshåndværk, især indenfor skoproduktion, hvilket er grunden til, at vi producerer vores sneakers netop der. Sammen med vores dygtige håndværkere og eksperter bliver den perfekte ERRANT sneaker skabt.

Udover at have produktion i Portugal, har vi valgt at fremstille vores sneakers med fokus på høj kvalitet i læderet. Vores Classy sneakers er eksempelvis produceret i 100% dansk læder, som en del af vores samarbejde med Spoor.

Læs mere her

Havn med containere og lagerbygninger

Ingen fordyrende mellemled

Vi, ERRANT, stræber efter at gøre tingene lidt anderledes og skabe en unik oplevelse. Vi ønsker nemlig at førsteklasses kvalitet mere tilgængeligt for dig, hvilket er grunden til, at vi har skåret de traditionelle meromkostninger fra og sælger vores produkter direkte til dig.

Vores sneakers forbliver tro mod den samme høje standard af materialer og kvalitet som andre luksusmærker - forskellen mærker du kun i prisen.

Læs mere her

Christian, Mads og Rasmus sammen med Christian Arnstedt efter Løvens Hule

Vores historie

Vores rejse begyndte i sommeren 2020, da vi lancerede vores første sortiment, som bestod af den ikoniske hvide og sorte lædersneaker med hvid sål.

Vores første produktion blev leveret til vores daværende lille lager i Aalborg og i løbet af 2021 fuldendte vi udviklingen af vores første sneaker i ruskind og åbnede samtidigt vores første fysiske butik i hjertet af Aalborg.

Læs hele vores historie her