Mål din størrelse

Hvis du følger vores størrelsesguide, så kan du måle dig til dine indvendige mål og vælge den størrelse der passer din fod bedst.

Husk vi tilbyder gratis ombytning, så du skal ikke være bekymret for om du vælger den rigtige størrelse første gang. Hvis ikke du vælger helt rigtigt, så bytter vi den til en større eller mindre størrelse.

Længere nede på denne side finder du svar på ofte stillede spørgsmål omkring størrelse og vores produkter.

GÅ TIL STØRRELSESGUIDE

Jeg har bestilt forkert produkt/størrelse, kan jeg nå at ændre min ordre?

Har du bestilt forkert størrelse, så bedes du kontakte kundeservice på kundeservice@errant.dk. Hvis din ordre ikke er sendt endnu, kan du nå at annullerer den.  

Hvis din ordre er sendt, så har du 365 dages returret, hvor vi tilbyder gratis ombytning. Så uanset hvad, så skal du kontakte os, ved at ringe, eller sende os en mail. Vi vil anbefale at du ringer på +45 30 20 96 95, da det ofte er hurtigere. 

Hvor kan jeg finde en størrelsesguide henne?

Vi har en størrelsesguide, hvor du kan se målene for vores størrelser. Derudoverhar vi videoguides der sammenligner vores størrelse med andresneakerbrands. Du finder størrelsesguiden til Errant sneakers ved at klikke her.

Jeg kan ikke finde sneakers i min størrelse, hvordan kan det være?

Det kan ske at vi ikke har din størrelse, da vi på nuværende tidspunkt har størrelse 40-46 på styles til mænd og 36 til 40 på style stil kvinder. Vi hører dog stadig gerne fra dig, da vi arbejder på at tilbyde flere størrelser på grund af den efterspørgsel vi oplever på vores sneakers.

Hvad gør jeres sneakers unikke?

ERRANT sneakers bliver håndlavet i Portugal af materialer i den højeste kvalitet. Udover brugen af materialer i højeste kvalitet er Errant sneakers blandt andet udviklet med en ekstra bred sål for bedre komfort. Du vil derfor blive overrasket over hvor behagelige de egentlig er at gå i.​ Alt ovenstående kan vi tilbyde til en fair pris, fordi vi har skåret fordyrende mellemled væk og dermed leverer direkte til forbrugeren. 

Har I sneakers til dame?

Ja, vi har hele 7 styles til dame i størrelse 36-40. Du kan se alle damestylesved at klikke her, og ellers er du velkommen til at skrive til os på kundeservice@errant.dk, hvis du har yderligere spørgsmål til vores styles.

Hvor er jeres sneakers produceret?

Vores sneakers bliver produceret i Portugal, hvor vi i tæt dialog med en familieejede skoproducent udvikler vores modeller. Vi sikrer at kvaliteten altid er i top ved at teste produkterne, og hele tiden videreudvikledem. For os gør detaljerne den store forskel, og vi er overbevidste om at du vil synes det samme.

PRODUKTER DU HAR KIGGET PÅ