Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Sorte sneakers til herre

Sort sneaker

I dag er sneakers utroligt udbredt blandt både den yngre og voksne generation i samfundet. Det gælder mænd såvel som kvinder, og det er der mange gode grunde til. Sneakers er bare en fantastisk sko der kan bruges mange timer i træk uden du næsten ligger mærke til at du har dem på. De er behagelige og stilrene på samme tid, hvilket gør dem perfekte i mange situationer. Tag eksempelvis sorte sneakers til mænd, som er en tidløs klassiker der kan bruge hvad end du arbejder på kontor, står i butik eller går i skole. Sneakers fra ERRANT byder ikke kun på ekstraordinær komfort, men samtidig stil og modernitet. Du kan se hele vores udvalg af sneakers her, og se vores populære sorte sneaker til herre herunder.

ESSENTIAL BLACK (HERRE)
Sort sneaker
Læs mere

Den sorte sneakers til mænd har som mange andre populære sneakers opnået kultstatus og er dermed at finde sæson for sæson der hvor du køber dine sneakers. Vi plejer at sige at alle har en hvid sneaker i deres garderobe med udtagelse af dem som er i tvivl om hvordan de holder dem rene – de har et par sorte. Fordi næsten alle mænd har et par sneakers i deres garderobe og mange flere har stort sneakers end man lige går rundt og tror. Den sorte farve vil nogle se som mangel på fantasi, men heldigvis er det de færreste. Fordi den sorte sneaker til herre er langt mere end det. Den er både stilrent og elegant, samtidig med at den passer til næsten alt slags tøj. Den har lidt den samme egenskab som den hvide sneaker, nemlig det at den går godt sammen med næsten alle farver bukser og sågar også jakkesæt.

Den sorte klassiske sneaker til mænd vil nok for altid være en favorit når det kommer til sneakers. Den kan bruges i alle situationer og i modsætning til de hvide sneakers behøver du ikke tænke så meget over hvad du sætter fødderne, da skidt og snavs ikke ses så tydeligt. Derfor også et perfekt match til sommerens udendørs koncerter, gåturene i naturen eller de festlige begivenheder du skal til. Du kan se alle vores populære sneakers til mænd her, samt vores moderne All Black sneaker herunder, som er til der der ønsker at gå all-in på sort.

ESSENTIAL ALL BLACK CLASSY (HERRE)
Sort sneaker
Læs mere

Se alle vores hvide sneakers her.